Examen

Nu kommer ett blogginlägg ni aldrig läst förut, ligger hos mina föräldrar och är sjuk! WHAT?! Tänker ni? Jajamän mina damer och herrar det är sant. Men tänker inte prata mer om de för de är skittråkigt. 

Nu har jag tagit examen. Helt sjukt. Jag, Sofia Samuelsson, har efter 3,5 år (längre än gymnasiet) klarat mig genom en hel akademisk utbildning utan ett enda underkänt. Jag är fan stolt. Nu är jag utbildad förskollärare, vid 25års ålder. Känns så skönt att ha en "försäkring" inför framtiden då jag förmodligen alltid kommer få jobb. Iallafall just nu så är vi otroligt eftersökta på arbetsmarknaden vilket känns så tryggt och skönt. Så värt det att utbilda mig, jag hade fan haft roligt under tiden också. Tack alla ni som gjort alla bilresor, pluggtimmar, seminarium och föreläsningar roligare. Och självklart tack till min familj och mina vänner som stöttat mig genom hela utbildningen. 

Nu laddar jag och hoppas att bli frisk inför fredag då vi äntligen åker till USA. Kryssning i Karibien sen en vecka i Orlando. Herregud vad jag ser fram emot detta. När jag kommer hem igen börjar jag arbeta direkt på Junibacken. Spännande och kul! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Just nu 😍


(null)
Och just ja, jag har köpt bil!!!! 😃😃


1
Nina

Wohow!!! Du är bäst (och vi andra också). Ha det så jäkla kul och gött på din mycket värda semester!!
(och hoppas du blir frisk).