Mer shopping 💸💸

Fy fan nu börjar plånboken skrika tom 😂🙊 äsch är man i USA så... har dock extrem ångest över hur jag ska få plats med allt i resväskan... den var ju så gott som full på hitvägen.. kanske får köpa en extra resväska och fylla. Kostar en del men vad ska jag annars göra liksom? 

Nu är vi iaf tillbaka i Orlando igen. Igår var vi på en Disney park som heter animal kingdom. Vi har vart där förut och mindes en väldigt rolig berg o dalbana i "mount Everest". Ett skitstort konstgjort berg. Den var lika rolig som vi mindes den! Älskar att den går baklänges ett tag. Vi besökte även Pandora från filmen avatar och åkte deras två nya attraktioner. En var såååå kul. En typ av 3D simulator där du förvandlades till en avatar och sen fick rida på en sån där "drake" från filmen typ. De kändes så jävla verkligt. 

Idag har Niklas paddlat kanot bland alligatorer men ingen av oss mänskliga i familjen ville följa med på de så vi har shoppat istället. 

(null)
Jättesköna tröjor från VS (Victorias secret)


(null)

(null)
Kunde inte hålla mig från de här söta fluffiga mobilskalet från forever 21! 🙈


(null)
Skitdålig bild. Två väskor från vs. Den ena är sååå fin, i roseguld. Syns väldigt dåligt.


(null)
Sovtisha från vs bara.


(null)
Så fin på. Omlottklänning från forever. Kosta cirka 130kr


(null)
Två par jeans (!) och två par legins.


(null)
Massa trosor från VS


(null)
Och parfymer såklart. Älskar såna här små i plast att ha i krogenväskan. Kunde inte hålla mig från nyckelknippan heller från guess. Så mig 🙈


(null)
Så lätt och skönt pyjamasliknande från vs.


(null)
Och lite plock från en affär som heter hobby lobby. Alltså hade den affären funnits i Sverige eller om jag hade haft plast i resväskan hade jag köpt betydligt mer 😍