November humör

☝🏼 vet inte om det är årstiden men känner mig typ nere o omotiverad på det mesta. Vill bara klara mig igenom denna månad för att sedan se fram emot julen och sen examen o resan. 

I fredags hade jag presentation på min examensuppgift. Jag tror det gick bra, kändes helt okej ändå. Men man vill ju inte ta något för givet. Senare på dagen umgicks jag ned karro o Sanne. Sanne färgade mitt hår rosa, så spännande o kul med nå nytt! Blev precis den rosa jag ville ha! Tusen tack för hjälpen. Har tvättat håret och färgen börjar redan gå ur och tror inte jag ska ha i mer rosa just nu men kul o veta för framtiden hur de funkar med hårbomber osv! 

I lördags firade vi Malin med maskerad plus inflyttningsfest. Var jätteroligt! Kvällen slutade med efterfest i lunger till 6 på morgonen Hahah... 

Idag har vi vart in till skolan på vfu föreläsning. Imorn börjar vfun. Hoppas verkligen jag ska trivas. Efter vfun blir det direkt till dansen och efter dansen blir det mer dans med revyn. Kommer däcka rätt hårt efter det hehe. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)