VÅR FÖRSTA HANDLEDNING

Igår var vi in på vår första handledning. Efter ville jag typ gråta lite för jag insåg hur jävla svårt detta kommer bli. Att skriva c-uppsats kommer vara det svåraste vi gjort under hela utbildningen hitills. Nu är det så jävla noga med exakt vad alla ord innebär och det känns som allt akademiskt skrivande verkligen ställs på prov nu. Jag och Karro hade trott att tre intervjuer skulle räcka så vi fick en liten käftsmäll när vår handledare sa att vi bör ha minst sju stycken. Så nu har vi börjat kolla runt med olika förskollärare och specialpedagoger om vilka som kan tänka sig ställa upp osv. Har två stycken inbokade redan och en redan genomförd så vi är ju på väg iallafall men känner ändå en grymt stor stressad klump i magen. För att stilla mina nerver har jag idag suttit och skrivit ihop ett schema som vi ska försöka att hålla oss efter. Jag som trodde jag skulle få mycket "ledigt" dessa månader, hah ah jo tjena! Plugg nästan varje dag för att vi ska hinna med det här. Nu jävlar gäller det att vi har diciplin och verkligen gör det vi ska. Det är okej med pauser i plugget då och då men pauserna får inte gå till överdrift och bli heldagspauser, hehe. Har även blivit bokad som dansvikarie under tre tillfällen så måste hitta tid att planera dessa lektioner på också. Får se om jag hinner planera lite idag. 
 
Nu ska jag iallafall dammsuga för det har jag inte gjort på länge. Sen efter de en dusch. Vid 5 åker jag till mamma och pappa och äter med dom och senare plockar Karro upp mig sen så får vi se vad kvällen bjuder på. Sugen på skräckfilm. 
 
Schemat såhär långt. Sen kommer vi säkert behöva ändra/lägga till/ta bort massa saker beroende på hur arbete går under arbetets gång. Ska ju ha in minst 5 intervjuer till så, och dessa intervjuer ska transkiberas också.. Haha herregud....  #lillastressen 
Har stryckit över namn då de som intervjuas ska hållas anonyma.