BÄSTA

Jag är verkligen så OERHÖRT tacksam över alla fina vänner jag har. Igår kom Sanne, Matilda, Nina och Jessica över för att "fira" mig två dagar för tidigt. Hade verkligen hur kul som helst. Vi spelade lite rappakalja och sen härja vi mest, dansa o sjöng som fan. Stackars mina grannar! Haha! Men sånt får man stå ut med iaf en gång om året. Kändes som de flesta blev typ klapp kanon när vi skulle dra till vinbäcken. Vi tyckte det va en bra ide att cykla? Hahaha så vi cykla. Stanna ett antal gånger och vissa ac oss (läs Sanne) trilla omkul på cyklen också. Skratta så jag grät! Roligast var när hon låg där o ba tar upp mobilen mitt i allt!

På vinbäcken dansa vi lite o sen vete fan, mingla typ. Slutade med efterfest hos mig till sent på morgonen. När alla dragit städade jag undan allt och gick o la mig. Hann typ bli nykter så när Jah vaknade idag runt 2, hehe, så mådde jag ändå bra. Så skönt!

Har ätit pulled pork o duschat o betalt räkningar. Skönt o ha det gjort. Om cirka en halvtimme häntar min bror mig så åker vi till mamma o pappa o äter grillspett. Mums. Sen senare ska jag o Sanne bara chilla.