KVÄLLSTANKAR OCH GRUBBEL

Wow, jag hade hela 16 läsare när jag uppdaterade sist. Haha, vad ni är goa som fortfarande läser.
Säkert ni som har mig på bloglovin men ändå..
 
Nu sitter jag i nya sängen (tjoho) och plannerar danslektionerna inför imorgon. Jag gillar det lite faktiskt, blir ju lite sugen på att plugga.. Hehe, känns som om jag kommer få äta upp det där senare.
Mina danslektioner blir iallafall awsome, kolla lite på min plannering och jag är redan inne på min 5e lektion, dvs bara hälften kvar! Shit. Tiden går fort när man har roligt.
 
Idag har jag vart på kopparbergsmarknaden med mamma och pappa, det var supermysigt. Köpte lite skit men inget speciellt.
Imorn börjar jag 6, blääää... Snart äre över iaf. Har redan ångest över att gå tillbaka och jobba efter att ha vart sjuk i en vecka. Och plocka spot ska jag göra, det tråkigaste utav allt... Också en anledning till min uppsägning att jag fick ett kukschema, bara för att jag inte kan jobba måndagkväll (då jag har dansen då) så har jag fått nästan alla måndagmornan 6-12, alltså ska jag alltid plocka upp spott efter de som jobbat helg. Nejtack! Hehe, nu ni mina läsare bara: "Spot vadå spot? Ska hon plocka upp deras spott?". Vi kallar veckas annansvaror för spot, så det är inte riktigt saliv jag menar. Hehe. Det som är drygt med det är att man MÅSTE bli klar innan 12 och jag HATAR att jobba under tidspress så no, not ma thing! 
 
Var inte meningen att detta inlägg skulle bli så långt som de nu blev men nu blev de så! HEHE.
 
Puss på er vänner.
 
Nya sängen.
 
Snyggingen själv.