AKUTEN MEN GLAD TJEJ

Åh så roligt med kommentarer. Då vet jag ju att ni kollar på alla "fina" bilder jag lägger upp. Så jag inte gör det förgäves. 
 
Just nu att allt ganska bra faktiskt:
Har fått förlängt vikariat på sörgården tills 12 januari så länge. 
Imorn är det musikal i Stockholm med mamma, Priscilla.
På söndag äre julbord med familjen + Jesse i Norrköping.
Och på måndag äre dansuppvisning med mina danstjejer.
 
Så jag har ganska mycket att se fram emot kommande helg.
 
Förra veckan var jag ju sjuk som jag berättade. Och på fredagen (samma dag som jag la upp bildregnet) så kände jag mig mycketmycket bättre. Men tji fick jag! Slutade med att Jesse och mamma fick köra in mig till akuten. 
Det är så svårt att förklara vad som hände men jag och Niklas låg och tittade på tv och helt plösligt slog mitt hjärta ett dubbelslag och jag fick en sån jävla obehaglig känsla i hela kroppen. Hela huvudet snurrade, jag blev kall från topp till tv, det brände uppe på huvudet och mina ben blev helt svimfärdiga. Jag försökte få bort det med hjälp av ett glas vatten och en kort promenad i friska luften men det försvann inte. Jag blev så jävla rädd och tänkte att nu dör jag om jag tuppar av. Så vi ringde 1177 och vi fick en tid hos akuten. Där tog de blodprover och EKG men hittade ingenting fel. Redan då började jag må bättre och vi misstänkte att jag hade fått en panikattack/ångestattack. Sen hade jag ju haft så svårt att äta i veckan så var nog lite därför också. Men fyfan säger jag bara! Det vill jag ALDRIG ALDRIG någonsin vara med om igen. 
Var till vårdcentralen igår och de kollade mitt blodtryck och tog ämnesomsättningsprov som jag får svar på nästa vecka. Kan vara så att jag har fel på min sköldkörtel och det är därför jag får hjärtklappning ibland. 
Vi får se men just nu mår jag ju bra, tror det är lite psykiskt också då jag är största hypokondikern.
 
Wow. Pluspoäng till er som orkade läsa allt det där. 
Nu ska jag ringa mamma och be de hämta upp mig här efter jobbet så drar jag hem till dem och har fredagsmys.
 
Lots of love!
 
 Random bilder.
Bild 1: Inte hos mig, vet inte hos vem. Tycker det ser så myspysigt ut bara. Bild 2: Ariel, förstås?
 
 
Var så nöjd med att min nya GHD hade gjort så fina lockar.
 
MiniBrolli.
 
Trött efter dansuppvisning.
 
Lucia och juldagen.
 
 
 
2