Mer shopping 💸💸

Fy fan nu börjar plånboken skrika tom 😂🙊 äsch är man i USA så... har dock extrem ångest över hur jag ska få plats med allt i resväskan... den var ju så gott som full på hitvägen.. kanske får köpa en extra resväska och fylla. Kostar en del men vad ska jag annars göra liksom? 

Nu är vi iaf tillbaka i Orlando igen. Igår var vi på en Disney park som heter animal kingdom. Vi har vart där förut och mindes en väldigt rolig berg o dalbana i "mount Everest". Ett skitstort konstgjort berg. Den var lika rolig som vi mindes den! Älskar att den går baklänges ett tag. Vi besökte även Pandora från filmen avatar och åkte deras två nya attraktioner. En var såååå kul. En typ av 3D simulator där du förvandlades till en avatar och sen fick rida på en sån där "drake" från filmen typ. De kändes så jävla verkligt. 

Idag har Niklas paddlat kanot bland alligatorer men ingen av oss mänskliga i familjen ville följa med på de så vi har shoppat istället. 

(null)
Jättesköna tröjor från VS (Victorias secret)


(null)

(null)
Kunde inte hålla mig från de här söta fluffiga mobilskalet från forever 21! 🙈


(null)
Skitdålig bild. Två väskor från vs. Den ena är sååå fin, i roseguld. Syns väldigt dåligt.


(null)
Sovtisha från vs bara.


(null)
Så fin på. Omlottklänning från forever. Kosta cirka 130kr


(null)
Två par jeans (!) och två par legins.


(null)
Massa trosor från VS


(null)
Och parfymer såklart. Älskar såna här små i plast att ha i krogenväskan. Kunde inte hålla mig från nyckelknippan heller från guess. Så mig 🙈


(null)
Så lätt och skönt pyjamasliknande från vs.


(null)
Och lite plock från en affär som heter hobby lobby. Alltså hade den affären funnits i Sverige eller om jag hade haft plast i resväskan hade jag köpt betydligt mer 😍


Mot Orlando ⛴

Nu har vi gjort alla tre stopp. Igår var vi på Mexico. Vädret var inte på topp men vi åkte ändå till ett strandställe som hette playamia. Låg o lyssna på flera poddar. Har helt fastnat för rättegångspodden denna resan. Har lyssnat igenom flera domar. Så intressant. Var rätt bränd sen dagen innan så det var skönt med en dag i skuggan. 

Idag är vi till havs hela dagen och imornbitti lägger vi till vid Orlando igen. Det är ganska vågigt idag och blåsigt så har mest slappat. Nyss var jag och mamma till teatern och lyssnade på duktiga musikalartister som sjöng musikalåtar. Det uppskattade jag, såklart! 

Känns som vi är på väg "hem" nu och jag börjar redan tänka på hur livet kommer bli när jag kommer hem. Fast de typ är en vecka i Orlando kvar. Men har ju ingen aning om vad för typ av "liv" som väntar mig när jag kommer hem. Min vardag kommer ju verkligen se helt annorlunda ut mot hur den gjorde när jag åkte. Nytt jobb, nya rutiner osv. 

(null)
Kommer sakna all god mat här på båten.


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Så jävla bra "instagramväggar" i playa Mia Hahahah jag gick loco. Stackars mamma o pappa fick ställa upp o fota 😂


(null)
...som sagt! 😂


(null)

(null)

(null)

Igår fanns det hur många cupcakes som helst o välja mellan på buffén

(null)1

Haiti 🔜 Jamaica

Igår stannade vi till vid första stoppet, Haiti. Det var så fint. Hamnen vi stannade till vid ägs av båten vi åker med så det var liksom för oss turister där. Fanns flera fina stränder och attraktioner för barn osv. Solen sken på bra och tror alla i familjen har bränt upp sig någonstans. Vattnet var helt underbart, verkligen drömvatten. Igårkväll gick vi och åt på restaurangen "windjammer" här på båten. Där finns det verkligen allt möjligt, kött, kyckling, asiatisk mat, grillat osv osv. Efter middagen gick vi o såg en show med bandet 7th heaven som körde nonstop medley i en halvtimme typ, jag gilla det som fan! Älskar ju medleys och äldre musik så perfekt för mig! En annan grej jag älskar med Amerika är att alla i publiken verkligen bara körde, stod upp o dansa osv. Känns som folk inte riktigt vågar göra så i Sverige. 


Nu måste jag sluta. Nu äre dags att gå av på Jamaica och kolla in ön 🏝 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)