Bra låt!

Börjar bli mer o mer som pappa när jag uppskattat såna här "syntlåtar". 

Älskar när hon sjunger "It cant be good for us if all we do is fight and fuck" 🎵 Beautiful Trauma

Det mesta med fredagar lär väl vara nya releaser på Spotify? Ligger i sängen hos mamma och pappa nu och lyssnar. Igårkväll mådde jag bajs, hade huvudvärk (otippat) och kände mig yr och stressad typ. Allt ba rann över liksom. Tror jag helt seriöst aldrig genom hela universitetetstiden vart såhär omotiverad på skolan. Nu vill jag bara bli klaaaaar. 


Imorse mådde jag bättre iallafall och kom efter många om och men igång med skrivandet. Skrev prick 8 sidor. Älskar att när jag väl kommer in i flow så går det undan. Har småpill kvar nu som inledningen, referenslista osv osv. Det tänkte jag fixa imorn efter skolan så jag kan släppa det och gå på helg sen. Om jag mår helt bra imorn blir det Kopparberg på lördag. Hoppas. 

https://open.spotify.com/track/1ipE3bBLWeLkIvxWUaxpSu?si=GbVwCycY 

Pinks nya var bra, det hörde man direkt! ☝🏼 nu ska jag fortsätta lyssna sen somna. Håll tummarna för att min redovisning imorn går bra. HÖSTEN HAS ARRIVED

Slänger in ett kort höstinlägg.
 
Har precis "stekt" kantareller som jag, Malin och Tristan hitta idag när vi var ute och leta imorse. Hittade en del. Så kul! Hade även dans idag med två grupper, gick toppen. Jävla underbara ungar alltså :-D Älskar deras kommentarer "eh fröken du har hål i strumpan typ". Hahaha. Sötisar. 
 
Idag fick jag ett spännande samtal och imorn ska jag iväg på en grej. Kan inte säga mer än så tyvärr. Men när jag kommer hem imorn äre SKRIIIIVA som gäller på eximinationsuppgiften som helst ska va helt klar till fredag. Så jag får sitta uppe hela natten om det väl behövs, haha. I helgen äre kopparbergsmarknaden. Hoppas verkligen jag är klar tills dess så jag kan haka på och sen dra ut med Mallan o Therse på kvällen, precis som på gymnasiet, så kul. Tror verkligen vi är flera som behöver det just nu.
 
Vill bli klar med skolan nu. Så omotiverad.