Torsdag och tända ljus i vanlig ordning

Både igår och idag har jag besökt en förskola och gjort fältstudier. Jag har observerat hur förskollärare genomför sitt uppdrag om matematik i läroplanen. Fan vad konstig mening. Äsch. Skitsamma. Jag har vart där och tittat och skrivit iallafall. Gick bra! Igår efter fältstudierna tog jag en powernap och sen hämta mamma mig och vi åkte och åt kvällsmat. Sen hem o kolla första bourne filmen och hade myskväll, bara hon och jag, då pappa är på jobbresa i Halmstad igen. Mamma visade en bild på pappa när han var ung och jääävlar vad lik han var Matt Damon. 

Idag efter förskolan har jag pluggat och skrivit en uppgift till seminariet imorgon. Sen sprang jag in på Ica sen hem. Nu har jag landat i soffan och tänkte inte röra mig en centimeter till. Är helt slut efter att ha gått upp tidigt för en gångs skull, haha. Jag NJUTER verkligen av att vara ledig så mycket nu sista tiden på universitetet. 

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer än. Nästa vecka ska jag skriva examinationsuppgift utifrån mina fältstudier, sen ska jag iväg en sväng på tisdagen och sen äre pubquiz på onsdagen! Sen helgen äre äntligen halloween och dags att fira världens bästa Malin! 💗 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Blev upprymd av kärlek efter jag mådde dåligt i sön-måndag ❣️


(null)

(null)

(null)