Music alltså

Hej bloggis. Vad tråkigt att trots många läsare på mitt förra ändå ganska privata inlägg om ångest så får jag ingen kommentar på det. Hade vart o vetat om någon känt igen sig eller så. Men men. 


Nu är klockan 1.00 på natten och jag ligger i soffan med musik i öronen. Jag mår ändå jävligt bra o känner mig fan glad för kanske första gången på väldigt länge ? Vet inte om det är musiken som påverkar mig positivt eller om jag känner någon slags förväntan inför framtiden. Julen kommer sakta med säkert och en USA resa börjar nära sig. Likaså min examen och mitt riktiga arbetsliv. Alla andra tråkiga småsaker skiter jag i just nu. Sen tycker jag också att det är jävligt kul att arbeta extra som danslärare och märker att det bara påverkar mig positivt. Det är så jävla roligt när barnen verkligen uppskattar alla nya danser och idéer som jag har. Bästa! 

Idag har jag vart hos Nina och pluggat med studiegruppen, vi har gjort en uppgift inför imorn. Då äre skola och sen ska vi på någon slags utflykt och va ute hela eftermiddagen med skolan. När jag kommer hem kanske jag ska leka med karro, va ett tag sen nu. På onsdag måste jah plugga inför sem på torsdag och på fredag ska vi plugga i studiegruppen, igen inför en uppgift till nästa tisdag. På kvällen snacka jag och mallan om att kanske dra till olearys eller nå liknande. 


Må väl allesammans.