Heaven help the fool who falls in love

Orkar man vara vaken till 00 eller tills nya releaser släpps på Spotify? Tror fan inte det. Det är ju ändå en grej som jag tycker gör fredagen till och med lite bättre än vad fredagen redan är. Hoppas de kommer nå bra låtar denna vecka. 


Igår följde jag med Anita o hennes jobbarkompisar på pubquiz, det var relativt många "ungdomsfrågor" som jag kunde. Kul att kunna bidra med något. Det gick så pass bra att vi landade på en andraplats! Så jävla roligt. Och manskören slog vi, mohaha! Svävade på moln hela kvällen. Haha. Är man en vinnarskalle eller 🙄 

Idag var jag i skolan till tolv. Vi hade debatt där vi argumenterade för och emot problemlösning med barn. Det var fan roligt och kul att arbeta på ett annat sätt än vi brukar på seminarierna. Efter de drog vi hem till Nina och spelade in gestaltningen till nästa tisdag så vi slapp de imorn. Skönt o ha det gjort, blev bra och kul med bloopers o grejer. Efter det la jag mig i soffan och börja kolla på serien the keepers som handlar om ett mord på en nunna som sedan utvecklar sig, typ. En dokumentärserie. Efter ett tag tröttna jag lite o lyssna musik istället o då ringer karro o frågar om jag ska ned ut o glida och SJÄLVKLART vill jag det! Fan vad jag älskar att va spontan, åka bil o lyssna på musik. Och såklart händer de något, två polisbilar med sirenerna på hade stoppat en bil. Förmodligen nå med knark, de stod där ett tag samt sökte igenom hela bilen och åkte slutligen iväg med den. 

Imorn ska jag följa med Nina till Köping. Ska passa på att kolla efter kläder till halloween tänkte jag. På kvällen ska jag och Malin ta tåget till Köping o äta och bowla på olearys. På lördag kanske de blir hemmafest! Kul med mycket inplanerat. 

Ses!