Tisdag

Igår pluggade jag verkligen HELA dagen, mailade fram o tillbaka med läraren och vid halv tolv igår skrev jag om analysen efter ett antal "breakdowns", haha. 

Idag har jag vart iväg på ett möte sen efter det har jag fortsatt med plugget. Tror jag börjar bli någorlunda klar men tror jag skrivit på tok för mycket, som vanligt, ska testa redovisa allt imorn se om jag förhåller mig inom 10-12 minuter. Haha lycka till! Så har nog lite arbete kvar med att korta ner allt. 

Imorn äre iaf pubquiz, något roligt äntligen! Och det bästa av allt är att Matilda kommer hit för o vara med. Så kul! ⭐️ 

Nu ligger jag i sängen med hörlurar och lyssnar igenom sannes nya lista och letar bra låtar, haha! Kommer somna direkt känner jag. 

Puss! 

(null)
Har ingen ny bild så bjuder på en på söta mamma o pappa Österrike.


Söndagnatt

Tänkte slänga in ett kort inlägg och berätta vad jag har gjort i helgen. I fredags hade jag först skola sen på kvällen drog jag och Sanne till källaren på afterwork och käka tacobuffé, jättegott och mysigt! Vill definitivt göra om det. Igår, i lördags, gjorde jag typ inte ett skit,  jag låg och kolla svenska Hollywoodfruar och sen på kvällen drog jag hem till mamma och pappa och käka god lördagsmiddag. Runt halv tolv skrev Karro och fråga om jag ville med ut och glida och självklart ville jag det. Vi dunka samma låt om och om igen, haha standard. Idag vaknade jag av att mamma och pappa äntligen hade bokat USA resan. Ska bli så jävla kul! Vi åker 19 januari och kommer hem 2 februari. Nu på kvällen var jag och Emma och bugga! Åh, vad jag mår bra av dans. Har vart hypad och haft svårt att tagga ner hela kvällen haha. 

Nu har jag lagt mig i sängen och äntligen lugnat ner mig lite. Imorgon blir det plugg hela dagen. Så jävla tråkigt men nu är det bara och köra sista tiden som är kvar. 

Ta hand om er sötisar! ✨ 

(null)

(null)

(null)

(null)

1

Torsdag och tända ljus i vanlig ordning

Både igår och idag har jag besökt en förskola och gjort fältstudier. Jag har observerat hur förskollärare genomför sitt uppdrag om matematik i läroplanen. Fan vad konstig mening. Äsch. Skitsamma. Jag har vart där och tittat och skrivit iallafall. Gick bra! Igår efter fältstudierna tog jag en powernap och sen hämta mamma mig och vi åkte och åt kvällsmat. Sen hem o kolla första bourne filmen och hade myskväll, bara hon och jag, då pappa är på jobbresa i Halmstad igen. Mamma visade en bild på pappa när han var ung och jääävlar vad lik han var Matt Damon. 

Idag efter förskolan har jag pluggat och skrivit en uppgift till seminariet imorgon. Sen sprang jag in på Ica sen hem. Nu har jag landat i soffan och tänkte inte röra mig en centimeter till. Är helt slut efter att ha gått upp tidigt för en gångs skull, haha. Jag NJUTER verkligen av att vara ledig så mycket nu sista tiden på universitetet. 

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer än. Nästa vecka ska jag skriva examinationsuppgift utifrån mina fältstudier, sen ska jag iväg en sväng på tisdagen och sen äre pubquiz på onsdagen! Sen helgen äre äntligen halloween och dags att fira världens bästa Malin! 💗 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Blev upprymd av kärlek efter jag mådde dåligt i sön-måndag ❣️


(null)

(null)

(null)