Veckouppdate

VFUn är i full gång och jag trivs verkligen jättebra ute i Götlunda. Det märks att jag inte är van vid tidiga mornar och långa arbetsdagar dock, däckar så fort jag kommer hem. Men ack så skönt att ha någorlunda rutiner igen ändå. Det mår jag som bäst av! 
 
Idag kommer Matilda hit och myser och sover över. Imorn äre seminarium i skolan och efter det kanske hockey i kungsör? På lördag äre genrep med dansgruppen tillsammans med slagverk. På söndag vore det kul att bugga.
 
I helgen som var hade vi jobbfest med båten, jag och karro startade redan vid halv två med snittar och groggar hos hennes sköna päron. Därefter begav vi oss till Fredrik och Sara sen vidare till en mellanlandning på Harrys sen olearys. Där bowla vi, jag förlora såklart (sämst på bowling), sen åt vi god mat och drack goda groggar. Efter köping avslutade vi kvällen på källaren till stängning. Rolig kväll tillsammans med sköna personer! 
 
Fick svar på min presentation också, jag lyckades tydligen så bra att jag kammade hem ett VG, kändes jävligt gött när det resultatet trillade in. Fick även samtal från arbetsintervju jag vart på också att jag fick jobbet, tjoho! Ska såklart skriva på anställingsbevis och allt sånt också men från och med början av mars, förmodligen, kommer ni hitta mig som heltids anställd förskollärare på junibacken. Jag är NÖJD. 
 
 
1
Nina

Wohow! :D