Scrolla förbi. Klagoinlägg

Vaknade vid 4 och mådde så dåligt. Är hos mamma o pappa, som jag så ofta är när jag är sjuk. Gick upp till mamma o böla lite, hon gav mig en Ipren, hostmedicin för att vidga luftrören och värmde te åt mig och tyckte jag skulle sitta upp lite, för att minska trycket i bihålorna. Hatar mina jävla bihålor. Tror ingen förstår hur de känns förutom mamma, de trycker i ansiktet hela tiden, man mår illa och är superyr. Sitter i soffan nu och har suttit här sen dess... mamma gick o la sig igen då hon ska upp o jobba om nån timme. Har verkligen världens snällaste mamma som är så omtänksam och omhändertagande. Finns ingen som kan lunga mig eller få mig att må bättre än henne. Brolle har legat brevid mig hela natten, vi tror han också mår dåligt, alltså har en infektion eller nå då han är superslö och helt likgiltig typ... så mår bajs över det också. Nu har Iprenen börjat verka och jag mår lite bättre. Bästis är iaf pigg, ni skulle sett o hört vad glad han blev att nån mer va vaken mitt i natten, prata som fan o ville mysa hela tiden. Hade trott detta bara va en liten förkylning o att jag skulle kunna gå till vfun imorn men just nu ser det inte ljust ut... va bara tvungen att skriva av mig. Vet att såna här inlägg är skittråkiga men de känns bra för mig stt skriva av mig.  

(null)

1

Sjuk

Har dragit på mig en ordentligt förkylning alltså. Sover hela tiden, ont i huvudet, ansiktet, slem i hela bröstet och mår allmänt skit liksom. Så dåligt att jag tyvärr var tvungen att ställa in dansen idag. För första gången. Så surt men mår jag såhär orkar jag inte ens ta mig upp ur sängen. Har fördrivet dagarna med bachelor och jorden runt på sex steg. 

(null)

(null)

Rutiner

Ligger i sängen och lyssnar på julmusik och ska försöka sova. Imorn börjar min fjärde vfu vecka. Sen äre bara en vecka kvar sen en delkurs sen examen. Helt sinnes. Jag trivs fof sjukt bra på min praktik så känns roligt att åka dit på mornarna. Jag tycker även om att ha rutiner igen. Somna relativt tidigt på kvällarna och gå upp tidigt, okej där ljög jag, jag HATAR att gå upp tidigt men de är skönt när man väl är uppe då haha! Efter vfun gör jag typ ingenting. Är för trött då men så då slappar jag bara oftast hos mamma o pappa så de är skönt.

Förra veckan va lite jobbig och idag är det C:s födelsedag så har tänkt lite extra på han idag och det är alltid jobbigt, grattis, staj bilo mannen ❤️ 

Helgen har vart bra. I fredags umgicks jag med karro, vi va först på hockey i felingsbro sen hockey i Arboga haha! I lördags va jag till taxinge julmarknad med familjen o på kvällen spana jag med karro. Idag var jag och Niklas till tuna park, jag köpte ett par riktiga vinterskor som jag kan ha på förskolan och sen kolla jag efter en jacka på hm som jag vile ha men den fanns inte så skicka efter den istället. Imorn äre vfu från 8.30-18.00 o tisdag dans som vanligt, resten av veckan blir de plugg. Måste börja på min ex uppgift. På fredag vill jag på hockey o på lördag äre äntligen LBSB på Harrys  😍👏🏼 

(null)

(null)
Älskar er!


(null)

(null)
Hur lyckas jag? Jag o bilar... åkte runt med den här och fatta ingenting. Hahaha tjena fågelturken


(null)

(null)

(null)