Valborg & Stockholm

Ligger och läser gamla inlägg o blir arg på mig själv för jag suger såhär på att blogga nu för tiden. Det är ju så kul att gå tillbaka o se vad man gjorde förr... så här kommer iaf en liten uppdate. 


Sen sist har jag firat Valborg med familjen, vi åkte till Strömsholm och lyssna på en och kolla brasa och fyrverkerier. Så mysigt var det. Jag var lite bakfull efter festen i Köping dagen innan men det gav med sig på kvällen. Veckan efter var det guldväder och jag, karro o Sanne typ sola på mamma o pappas bakgård varje dag. C-uppsatsen skrev det ju självklart också på. I lördags åkte jag till Stockholm och mall of scandinavia. På söndagen var det dags för Lovinas 100års fest. Festen började på Oscars vetande på Liljeholmen med mat, mingel och beeepong. Jag och en soldat lekte även med heliumballonger en del, haha. Festen fortsatte sedan mot neverland där det bjöds på dans och drinkar. Runt 2 blev de efterfest hos någon kille sen var jag rätt död efter att ha hållt igång sen 13 på dagen. När jag kom hem i måndags däcka jag i soffan och sov flera timmar. Vaknade sedan av att Sanne kom hit med mat och pratsällskap. 

I tisdags var jag och karro jävligt duktiga och satt och skrev rent resultatet i uppsatsen från 12 på dagen till typ 22 på kvällen. Igår skrev vi inledningen och på kvällen åkte jag till mamma o pappa. Där pratade vi om Österrike och kollade klipp från sound of music. Haha. Nu har de iallafall bokat flygbiljetter så den 12 juli åker familjen mot Österrike. Ska bli roligt!

Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen (har sovit alldells för länge idag) och äta frukost. Sen kommer karro och vi ska opponera på någons uppsats till fredagens övingsventilering i skolan. 

I helgen ska jag städa på min balkong och kolla Eurovision hos mamma o pappa. Heja Sverige och/eller Belgien. 


Igår när jag storstädat läggan.
Brolle har vart med varje dag när vi solat
Gå ner cirka 5 kilo till sen kanske jag är nöjd
Innan Sthlm
Blev brun
Plantmarknaden i Lindesberg