Balkongen

Så otroligt mycket piggare idag. Så skönt. Älskar att muccoagin alltid funkar för mig. Bösta halstabletterna. Har mått så pass bra att jag orkat åka till Örebro o hämta balkonggolvet för att sedan lägga ut de o storstäda hela balkongen. Har suttit där ute hela kvällen. Så skönt. 

1

Sjukstuga igen

Mår som en påse skit. Min hals är helt förstörd. Kul. De va på tiden. Trodde ju nästan de va normalt att va frisk ett tag. 

DEN DÄR JÄVLA UPPSATSEN VA?

Skriva, skriva, skriva... Så ser mina dagar ut just nu. Har plugg inplanerat varje dag fram till sista inlämningsdagen inför den riktiga ventileringen. Nu är vi uppe i 42 sidor och har "endast" diskussionen kvar. Igår och idag höll vi på med "småpill" som tar tid. Idag fixa vi till exempel till inledningen och skrev om den utifrån forskningens behov typ och inte vårt egna som vi hade gjort först. Samt att vi verkligen fastställde ett problem som finns inom området vilket gör att vår studie blir av betydelse. Sen skrev vi även in förskollärarens yrkesroll i bakgrunden, vad förskolläraren har för ansvar i föräldrasamverkan tex. Sen skrev vi även en sammanfattning av resultatet. 
 
Imorn ska vi börja med diskussionen som iallfall jag kan tycka är det tyngsta och jobbigaste att skriva i en uppsats då du verkligen måste problematisera allt och vända upp och ner på allt typ. Men det kommer gå bra, så fort vi börjar skriva kommer det rulla på. 
 
Efter vi skrivit klart idag följde jag med karro på derby i fotboll, götlunda vs värhulta. Det var kul att kolla fotboll men jävligt kallt. Det blåste kallt som fan så när jag kom hem tände jag ljus i hela lägenheten och tog ett varmt bad. Nu sitter jag i sängen med datorn och njuter av myset. 
 
Imorn ska jag gå upp vid 7 för att vara hos barnmorskan vid 8, sen efter det plugg då som sagt. På torsdag ska jag följa med pappa och hämta balkonggolvet och på fredag ska jag tvätta sen umgås med mamma och pappa för att sedan åka och hämta Niklas. Niklas skrev till mig idag på messenger btw, sån lättnad att höra från han och att han har det bra. <3 
 
 
Just nu.