Bloggpaus

Här ekar det tomt. Har ingen lust o blogga just nu. Tyvärr. 


HAHAH DÖR

Okej detta inlägg skriver jag endast för att komma ihåg detta. Jag sitter på mammas säng och hon står bredvid och vi pratar santidigt som Jah gosar med Brolle som ligger på sängen. Han spinner som fan och jag liksom lägger mig över han med ansiktet o gosar o säger "tror du att jag är din mamma?" Helt plötsligt från ingenstans hör vi "du är Sofia men du har bett mig kalla dig drottningen"! I några sekunder stirrar jag och mamma på varandra och tror Brolle börjat snacka till jag inser att jag råkat lägga mig på mobilen och kommit åt så Siri hoppat på! Hahaha alltså kan inte sluta skratta åt detta... lilla chocken vi fick 😂😂 


Haha ligger med den "talande" katten brevid mig nu och ska övernatta här bara för att. Det är mysigt och har saknat min famil. Imorn ska karro plocka upp mig så ska vi rätta det sista på utvärderingsrapporten med den feedback vi fick idag i skolan sen vet man aldrig vad som händer. På lördag är det Examensfest för Emma som går ut som nyexaminerad förskollärare. Tänk om EXAKT ett år är det min tur. Heeeelt sinnes. 

BACK TO REALITY

Imorgon ska vi in till skolan för första gången på typ en månad. Har vart riktigt skönt o vara ledig och har haft så himla roligt! Karro och jag har umgåtts massor och vi har haft så kul och hittat på massa random saker. Umgåtts med folk och bara chillat. Har även lyckats få in några pluggtimmar iallafall, haha! Ska fortsätta skriva efter vi fått lite feedback imorgon tänkte vi. 


Går fortfarande på penicillin men känner mig helt frisk. Så skönt. 

Idag har jag äntligen tagit tag i att städa ut julen. Tog även bort allt rosa och äntligen in med petrolblå 😍 så som jag tjatat om den färgen så va de på tiden! Blev så bra. 

Ligger i soffan nu och bara njuter. Ska fortsätta med det.. hade bra!