BACK TO SCHOOL, AGAIN!

 
1

SOMMARSUMMERING

Nu börjar sommaren 2017 att lida mot sitt slut. Har inte bloggat alls denna sommar tyvärr. Har istället levt i nuet och inte känt att jag har haft tid att blogga. Eller jo, det har jag haft men har helt enkelt inte velat prioritera bloggen. Visst kommer de bli tråkigt framöver när jag kanske vill gå tillbaka och titta på vad jag gjorde förr osv men så får det vara. Min sommar har vart både upp och ner. I början av sommaren oroade jag mig sjukt mycket över att jag inte skulle ha tillräckligt med pengar vilket gjorde att jag mådde ganska dålig, plus att Brolle skada sig så juni månad var ingen höjdare faktiskt. 
 
I juli började saker lösa sig, jag fick massa jobb på räkbåten, Håkan Hellström hade en grym konsert och jag valde att dra iväg till stockholm skärgård och segla med Lovina och hennes kompisar. Jag hade så sjukt roligt som ni säkert redan läst i inlägget här under. När jag kom hem jobbade jag på båten eller umgicks med familj och kompisar. Många sena sommarnätter med lite äventyr här och där har det blivit. Och även några dagsutflykter med familjen, till taxinge slott, nora och KFC, haha osv. Vid slutet av juli styrde jag även 25års fest för mig här hemma! Jag gick loco på temat prinsessa (otippat, hehe) och bjöd hem massa tjejer till min lilla lägga. Mamma hjälpte mig även med att fixa lite snittar, fika osv, bästa mammis. Jag hade en ASKUL kväll som dock slutet i sängen med hinken bredvid mig, hahah men fyller man 25 så gör man. Jag vill passa på och tacka alla fina prinsessor som kom och gratta mig och gjorde min kväll till den absolut bästa! Och tusen tack till er som hade köpt så fina presenter till mig, jag uppskattar er alla <3 
 
I augusti drog den årliga medeltidsveckan igång med dunder och brak. Var ute onsdag, torsdag (nykter) och fredagen. Hade faktiskt väldigt roligt även detta år! 
Har även lyckats få med mig Karro på ett antal spökjakter där vi besökt bland annat: lyckliga gatan, näverkärret och ett övergivet torp där en gubbe ska ha blivit mördad. Jag tror inte på spöken men jag tycker det är jävligt kul att skrämma upp sig :-D Lever fan för äventyr på nätterna!! haha. 
 
I skrivande stund sitter jag med laptopen i knät och har precis laddat in alla bildern från min iphone 5s till datorn. Var iväg till marieberg igår med Sanne och då kände jag att det var dags för en ny mobil så nu har även jag den roseguldia iphone 6s. Tänkte först ta 7an men vill ha aux uttag, vet att man får med en adapter men då kan jag inte ladda mobilen och lyssna på musik samtidigt så det fick bli 6an. 
Ska snart ner till tvättstugan och sen börja packa för inatt runt 2.30 åker vi mot arland och ÖSTERRIKE. Äntligen! Vi fick ju flytta fram resan för lilla Brollis hade skadat sig men nu har han återhämtat sig och resan blir av. Vet att vi landar i Salzburg och där har jag bestämt att vi ska åka "sound of music-tour" men sen ska vi även åka vidare till andra städer och gå i alperna, kolla på fina slott osv. Uppdaterar nog mer efter resan så kanske jag har lite bättre koll. Kommer hem på söndag natt någon gång och på tisdag drar skolan igång.
 
Nu jälvar har ni och läsa va? Haha. Och inte nog med det nu kommer en FET bildbomd med massa bilder från sommaren 2017. 
Stay real! 
 
Brolle sov.... eh, skönt? Och lilla bananbenet :') 
 
Åh vad jag tycker om henne! <3 
 
Har blivit en del häng på ågården. Bara gå ner dit och sätta sig och umgås, så mysigt. 
 
Sista promenaden innan bandaget rök! Finaste katten ever. 
 
Snacka om att pappa är överlycklig nu när KFC har öppnat vid erikslund. Jag tycker det är helt okej, inget speciellt faktiskt. 
 
Kan man verkligen älska en katt så mycket som jag gör?! Haha. 
 
Älskar min balkong också!
 
Princess som fyllde 25år. 
 
Åh, mina finaste vänner. 
 
 
På min riktiga födelsedag (fira mig två dagar för tidigt) så bjöd mamma och pappa på middag och bio. 
 
 
Ibland får jag så jävla fin solnedgång så man nästan blir tårögd fan. 
 
HAHAHA, denna bild är så jävla ful men så jävla underbar! Här var det hemligt jävla uppdrag på G, hahaha skratta så jag fick kramp här. SÅ jävla kul vare!!
 
Kanske borde skicka in denna till ikea? Haha. 
 
Lite spontan utgång på sista vinbäcken. 
 
Som vanligt vänder jag på dygnen, äsch, det är ju så jag vill leva! 
 
På medelstidsonsdagen sminka Madde mig. Jag blev så jävla nöjd! Kände mig så fin och kolla mig i spegeln typ hela tiden, haha. 
 
Och tog typ 300 selfies, hahaha... 
 
Här springer jag med räkor, dressing, sallad, groggar u name it. 
 
Igår fick jag även med mig denna hylla för endast 200kr. Skulle egentligen inte ha någon men kunde inte hålla mig och visst blev det bra? 
1