Haunted

Inatt drömde jag en otroligt jobbig dröm. När jag vaknade hade jag i princip gråten i halsen. Ringde mamma och skulle förklara och börja såklart gråta så fort jag prata om det. Ibland så tror man att man inte tänker på det alls men sen så kommer drömmarna och bevisar motsatsen. Jag känner mig väldigt stark men samtidigt så liten och svag. 


City lights

Sitter i soffan på Ringvägen o bara vilar. Har hållt på o analysera hela dagen. Vi analyserar vårt resultat med hjälp av grundad teori. Om ni undrar, haha. Det har gått bra iallafall. Vi är inte riktigt klara men så gott som. Vi ska kolla lite mer på rubriker och underrubriker bara. Och sen vara tokkristiska mot oss själva. Stämmer verkligen allt med syftet? Och se till så vi verkligen förhåller oss till frågeställningen. Att skriva c-uppsats är roligt men även OTROLIGT petigt och krävande. Lägger verkligen ner massa tid på detta. Men detta är ju förmodligen enda gången i livet vi behöver skriva en sådan så det får gå. Känner att jag liksom glömmer bort allt annat just nu o bara har fokus på deb. Men så kommer de vara tills vi är klara. Jag får ju ändå tänka att detta är ju typ den viktigaste delen i vår utbildning så då är det klart att det får ta tid. Hoppas alla mina vänner och familj kan ha överseende med det. 


Nu är jag verkligen hela slut i huvudet så ska bara chilla här o vila hela kvällen. På lördag är det förmodligen utflykt med familjen. Tjoho! 

PS. Jag gillar Belgiens låt i Eurovision. Här kommer den. 


Den va dålig först sen växte den. 


Sverige, vi har ett resultat! Hehe
I början...
Så skönt när all data var insamlad.

Träningsvärk...

Danslärare igår gick bra trotts en väldigt påtaglig huvudvärk innan på dagen. Idag ska, måste, jag ringa barnmorskan och prata om att eventuella byta preventivmedel. Jag orkar inte få sån här jävla huvudvärk så fort jag har mens. Första och andra dagen är hemsk! Ska ringa vid 11 idag när telefontiden öppnar. Kanske vore bäst fär mig att äta typ minipiller igen eller sätta in p-stav? Jag får väl stå ut med oregelbundna blödningar isåfall, bara jag slipper jävla huvudet 🙄 någon som känner igen sig i mitt problem och vet något som funka? 


Ligger i sängen nu och ska strax ta mig upp o äta frukost. Känner en jävla träningsvärk i axlarna och vaderna, haha men det är skönt. Då vet man att det har tagit. Karro kom hit igår och diska (gulle) haha, sen kolla vi ex on the beach sen ph sen åkte hon hem o vi sov. Snart kommer hon igen och då ska vi börja skriva metod sen vid 15.30 har vi en intervju. Bara kötta! Imorn äre handledning igen. 


Såg så smal ut i denna tröja häromdagen, bra spegel 😍
På fredag, vill!!!