STUDENTLIVET

Skriva, skriva, skriva..
 
Oh fy fan är helt slut i huvudet nu. Har suttit i drygt två och en halvtimme och finjusterat mitt arbete om specialpedagogik. Börjar känna mig hyffsat nöjd även om jag skrev 5 sidor på pricken, haha. Ops. Jag har ALLTID lika mycket problem med att inte skriva för mycket. Men inom just detta område finns det så mycket saker att skriva om så jag ska alltid börja babbla om för mycket och då får inte allt plats. 
 
Min diskussion blev inte alls så lång som jag hade velat ha den men nu får det vara såhär. Orkar inte mer. På min förra uppsats om VFUn fick jag VG, haha fattar inte hur jag kunde lyckas med det, men tydligen gjorde jag något rätt då. Denna hoppas jag räcker till ett godkänt iaf, haha. 
 
De senaste dagarna har jag inte mått så vidare bra. Har haft en ständig huvudvärk. Misstänker migrän. Jag och mamma va iaf in på tjejkvällen i köping igår och då köpte vi nå läkemedel mot migrän och efter en sån tablett kändes det faktiskt lite bättre. Så alltid nå positivt.
 
I helgen åker vi till Linköping för att gå på rock of 80s, woho! Ska bli riktigt roligt.
 
Ikväll är det dans men återstår och se hur jag mår innan jag bestämmer mig för att gå på den. 
 
 

Bilder

ERIC HAGBERG

Slänger in ett snabbt uppdate inlägg.
  • I lördags sprang min brorsa maraton, så duktig. Kom på femte plats på hans allra första maraton, alltså 4,2 mil, helt sinnesjukt. Så stolt över honom.
  • På söndagen var det bugg sen läste jag ut Kirre boken.
  • I måndags var det skola sen hem till Emma för o skriva handlingsplan, gick super. Drog iväg på revymöte vart de bekräftade att det inte kommer bli någon revy iår, så himla tråkigt.. Men det var för mycket minus, de rustar ju medborgarhuset så finns ingen bra lokal, för sent ute osv. Får satsa på en jävla comeback nästa nyår istället.
  • I tisdags började jag dagen med en pw och brakfrulle med jenny, sen drog jag o Sanne och fika på stan. På kvällen kom även Matilda och vi alla drog på spelkväll hos Emma Ahl. Vi spelade allt från rappakalja till ryktet går. Var superkul som jag alltid tycker det är o spela spel. Jag och Matilda somnade sent inatt och låg och pratade om allt mellan himmel o jord tills vi slockna.
  • Idag har jag vart in till skolan för o redovisa handlingsplanen, efter det luncha jag och Karro på pijis sen plocka mamma o pappa upp mig för att åka till Eskilstuna och gratta Niklas som fyller 26 år idag! 
Nu ligger jag nyduschad i sängen och har precis kollat PH från igår. Ärligt, finns det någon snyggare svensk kille än Eric Hagberg? Jag avlider så snygg han är. På riktigt, det gör ont, nästan. 
 
 
Bildresultat för eric hagberg
Bildresultat för eric hagberg
2