BALKONGHÄNG

Lite blommor, en ljusslinga i led o större matta så. 
VARMA MAJDAGAR

Dåligt med uppdatering här. Få se nu vad som skett sen sist..
 
Var köpingsyran i helgen. På dagen följde jag med mamma o pappa till plantmarknaden i Lindesberg. Var så mysigt o fint där. Plus att de hade söta kaniner o andra djur som var så mysiga. Yran var kul! Började i en lokal som Ewe hyrt, där spelade vi "Jag-har-aldrig", sanning o konka o lite andra dricklekar. I öltältet var det också kul. Dock så började det regna vilket var synd men det hindrade inte oss utan till slut ställde vi oss ute i regnet och hoppa o dansa till vigiland och deras pong dance och UFO. 
 
I söndags när jag vaknade mådde jag faktiskt bra. Var trött bara men annars så helt okej. Jag och Sanne hade en riktigt slappadag med sex and the city typ hela dagen.
 
Igår tvätta jag och sen följde jag med till Niklas på kvällen, sov hos mina päron och nu sitter jag här hemma hos dem. Har solat hela dagen och nu har jag precis skickat in min sista rapport för terminen. Kände bara "äsch nu skickar jag in den så får det bära eller brista". Imorn äre skoldag, vild mat ska vi göra (?). På torsdag redovisning, fredag avslutningsfika plus studentfirande. Och på lördag är det äntligen Håkan! 
 
 

ATT GÖRA NÅGOT MINNESVÄRT

Jag och Sanne har de senaste tiden pratat mycket om att vi måste våga lite mer, vara lite mer random typ och leva efter mottot typ "vad har vi o förlora?". Tycker vi hitiils har lyckats väldigt bra då vi vart spontana och skapat mycket nya minnen typ. Igår åkte vi till Erikslund och småshoppa lite. Jag handlade bland annat ett par sommarsandaler inne på din sko. Kassören som stod i kassan var så söt så det slutade med att Sanne (crazy som hon är) skrev mitt nummer på en lapp och gav till honom. Haha! Jag dööör. Skämdes ihjäl typ. Men på kvällen fick jag minnsan ett sms, haha. Så rolig grej! Snacka om världens bästa wingman. 
 
När vi kom hem slinga hon mitt hår. Sen cykla jag hem runt tolv och gick o la mig. Sov dock skitdåligt då jag hade ont i huvudet, vaknade ständigt och rullade runt i sängen. Slutade med att jag gick upp runt halv 5 på morgonen och tog en alvedon och gick o la mig igen. Efter mycket om och men somnade jag och vaknade upp runt 11. Åt frukost och tända tusen ljus i hela lägenheten. Det har bara öst ner med regn idag så det har vart väldigt mysigt att bara vara hemma faktiskt. Har satt på mysmusik och njutit av mina doftljus. Har även finlirat lite på min rapport och nu kommer jag inge längre på den.. Tänkte be Nina läsa igenom den och hon orkar och rätta lite osv. Har slut på ideér om vad jag mer kan skriva om just nu. Vill egentligen bara skicka in den o få skiten klar men är nojig att jag inte ska få godkänt då.. Väntar nog lite till iallafall..
 
Nu ska jag värma lite tacos från i tisdags och kolla himym. Ikväll är det dans för sista gången. Imorgon ska vi va ute hela dagen i skolan. Usch och fy säger jag bara om det är sånt här pissväder imorn. Tagga, eeehhe. 
 
TBT revyn. 
1