EN VANLIG TISDAG

Läste igenom mina senaste inlägg o gud vad jag klagar på att jag är sjuk hela tiden. Nu när jag äntligen börjar mp bättre ska jag inte klaga en endaste gång till! 🤐

Jobbat idag från halv nio-fem. Sen plocka Sanne o Jossan upp mig o så gled vi runt samt åt kinamat. Nu ligger jag o ska sova. Börjar 5.50 imorn.. Alarmet ringer 4.15. Kul. Hehe. Btw har jag blivit bokad hela nästa vecka också på västergården. Wiho! Det löste sig för mig med 😂 ska alltid brusa upp för småsaker.

Vill se Carola på fredag 😍

HOST HOST

Hallå!

Min sjukdom börjar äntligen gå åt det positiva hållet. Har mått så himla dåligt hela helgen så de känns så skönt. Äntligen börjar slemmet i hela huvudet lossna o komma upp. På midsommar var jag bara hemma med familjen. Orkade sitta o äta sen vare bara o gå o lägga sig o vila resten av kvällen. Så ännu en midsommarafton som sög, haha. Får se om min åsikt om midsommar ändras nästa år.

Igårkväll när jag skulle sova fick jag sån jävla rethosta så kunde inte sova. Tur som är har jag min bästa moster till granne som kom upp med hostmedicin till mig.

Har jobbat hela dagen idag fast jag mått ganska dåligt. Det gick ändå okej att jobba så ska försöka mig pått imorn igen! Efter jobbet bjöd Anita ner mig på gös. Var såå gott. Nu har jag byss badat o ska nu kolla allsång på Liseberg. Carola ska ju vara med 😍

Så jävla roligt inlägg eller

Har jobbat hela veckan typ. Förutom idag för jag har blivit sjuk IGEN. Har precis lika ont i halsen som för eb vecka sen. Vakna flera gånger inatt o hade så jävla ont. Ringde vårdcentralen imorn o fick gå dit o ta halsprov. Va ingen halsfluss utan bara ett drygt jävla virus. Cyklas förbi wilsta och köpte glass i halstabletter så nu ska jag bara kurera mig. Blir så himla ledsen över att jag är sjuk igen. Vill verkligen jobba o tjäna pengar. Men kan inte ens prata. Att öppna munnen lite gör svinont. 

Har orecis kollat klart på sista avsnittet av orange. Nu är den eviga väntan här igen. Om ett år kommer nästa säsong eller? Kul. 

Imorn äre midsommar men kunde inte bry mig mindre. Har typ aldrig haft kul på en midsommar så ska bara vara med familj o släkt. Det enda roliga är att man får ha blommor i håret typ. 

På lördag var en utgång på vinbäcken inplanerad. Men det ser ju inte direkt ljust ut nu när jag mår som jag gör. 

Nu ska jag kolla norska Ph o värma soppa. Det är nog skönt för halsen. 
Jävla skator snor alltid mina värmeljus. 


Mina tider nästa vecka.