BÄSTA

Jag är verkligen så OERHÖRT tacksam över alla fina vänner jag har. Igår kom Sanne, Matilda, Nina och Jessica över för att "fira" mig två dagar för tidigt. Hade verkligen hur kul som helst. Vi spelade lite rappakalja och sen härja vi mest, dansa o sjöng som fan. Stackars mina grannar! Haha! Men sånt får man stå ut med iaf en gång om året. Kändes som de flesta blev typ klapp kanon när vi skulle dra till vinbäcken. Vi tyckte det va en bra ide att cykla? Hahaha så vi cykla. Stanna ett antal gånger och vissa ac oss (läs Sanne) trilla omkul på cyklen också. Skratta så jag grät! Roligast var när hon låg där o ba tar upp mobilen mitt i allt!

På vinbäcken dansa vi lite o sen vete fan, mingla typ. Slutade med efterfest hos mig till sent på morgonen. När alla dragit städade jag undan allt och gick o la mig. Hann typ bli nykter så när Jah vaknade idag runt 2, hehe, så mådde jag ändå bra. Så skönt!

Har ätit pulled pork o duschat o betalt räkningar. Skönt o ha det gjort. Om cirka en halvtimme häntar min bror mig så åker vi till mamma o pappa o äter grillspett. Mums. Sen senare ska jag o Sanne bara chilla.

HÖGA KUSTEN BILDER

Sitter nu i bilen på väg hem! Har haft en jättekul helg och att klättra via ferrata på Skuleberget var riktigt häftigt. Fick sån sjuk adrenalinkick när vi stod där högt upp på berget o såg utsikten. Det är absolut inget som passar höjdrädda, haha.. Tror berget är 250m över havet. Så sjukt coolt iaf o få känna sig som en riktig bergsklättrare haha!

Nu har vu typ 2 timmar till Eskilstuna så är nog hemma runt 21 någon gång ikväll kanske. Då ska jag packa upp sen bara chilla. Imorn ska jag sola hela dagen hos mamma o pappa o på tisdag ska jag jobba på räkbåten.

1

HÖGA KUSTEN

Hejdär! Blir inte så mycket uppdatering nu på sommaren. Men det är väl precis så det ska vara!

De senaste dagarna har jag vart på slagsta med mamma o pappa, kvällsdopp med mamma o massa prat, ute o letat pokemon med Sanne, härjat som vanligt, hypat lite, lite sommaräventyr och idag var jag i Stockholm med min moster Anita o två av mina kusinbarn. Vi åkte tåg dit o spenderade dagen med att bara gå runt o utforska Stockholm typ. Kom hem för en stund sen o nu har jag precis ätit en matlåda. Imorgon åker vi upp till höga kusten i Norrland. Där ska vi testa på via ferrata (en typ av klättring) på Skuleberget o ha det gött. Ska bli riktigt spännande o skönt o komma iväg på en liten minisemester. Ser fram emot den 6 timmars långa bilresan.

Nu ska jag börja packa lite sen ska jag fan slagga. Är verkligen helt slut.