HANTIS

I torsdags o fredags jobba jag som sagt. Gick jättebra. Var så kul att träffa alla! 

På fredagkvällen kom Sanne hit. Vi åt mat, kolla på på spåret och lekte whisperchallenge. Skitkul! Haha mycket svårare än jag trodde. 

Igår drog jag, Sanne o Ewe ut på hantis. Vi dansa fett mycket o då har jag alltid roligt så det var en bra kväll! Sov hos Sanne och imorse hämta Niklas mig. Bästa brorsan. Kom hem, duscha o la mig i sängen o kolla Netflix. Somnade till eb stund o nu har jag precis ätit o kollar vänner. Når helt okej ändå. Skönt. Tänkte brygga kaffe snart då jag känner att de vore skönt för huvudet. 

Imorn äre skola till 12. 


U
hahah just ja. DETTA hände i torsdags. Helt sjukt. Musikalartisten Bruno skrev till mig o förklara att profilen jag sökt om att bli vän med var provat. Så sööööööööt.
aaså dör. 

Hahaha vår konversation inatt. Älskar att jag ba "vadå hallå skriv var du är istället" hahahah 


P-STAV BORTA

Imorse vid 8.00 tog jag ut p-staven. Var lika nervös som sist och skrattade lika mycket efteråt, haha. Så löjligt att man ska behöva bli nervös för något som knappt känns. Efter mitt besök hos barnmorskan (gillar henne jättemycket btw) så gick jag till Sörgården för att jobba ett pass. Var superkul att träffa alla kiddos igen. Och all personal då, såklart! Gick jättebra o jobba och knapa hemåt igen runt 14. Då tog jag cykeln direkt upp till stan för att hämta ut mina p-piller jag ska börja äta sen satte jag mig här (datorn) och skrev klart en skoluppgift.
 
Nu är jag klar och känner hur trött jag blev så fort jag satte mig ner. Men skullle vilja dammsuga.. Om jag hittar orken till det så gör jag det annars slappar jag nog bara och njuter av att ha det ganska lugnt med både skola och jobb för tillfället. 
 
Badass med bandage.
 
Det är så ljust och fint idag. 
 
IDK...
 
 

MITTEN AV VECKAN

Onsdag och veckan vänder. Egentligen kan man säga att jag gått på helg redan då jag inte har nå mer skola. Dock ska jag jobba både torsdag o fredag. Ska bli riktigt kul faktiskt. Imorn vid 8 ska jag först ta ut p-staven sen jobba på nyckelpigan. 

I helgen blir de utgång med Sanne o Ewe på hantis. Ska bli skoj! 


Idag var vi i skogen o leta djurspår. 
Rådjur.