PARTY

Söndag. 

Har vart en väldigt lugn dag idag. Har mått skit i stort sett hela dagen. Haha! Men det var det värt. Igår firade vi Nina och jag hade så jävla kul. Förfesten var svinkul. Nina hade styrt med frågequiz och grejer. Vi spela även lite spel o sen dansa vi o sjöng som galningar. Bästa! Älskar sånt ❤️🙋🏼 

Veckan som kommer är de full fart. Skolan varje dag förutom kanske onsdag då, då mamma o pappa ska till USA och jag vill gärna följa med o köra dem till Arlanda. Från o med onsdag bor jag nog i deras hus också o tar hand om katterna o sover i deras sköna säng. 

Idag när jag mådde skit kom Niklas o pappa förbi här med matlåda, fika o tulpaner (plast jättefina). Söta älskade mamma som hade styrt ihop de. Älskar min familj så mycket att de gör lite ont. 

Dansen i torsdags. Så kul! 


Va tvungen o printa den här från mammas insta. Så söta. 


SMINK O PUBQUIZ

Jag har haft så skön dag idag. Först sov jag länge. Tror verkligen jag behövde de. Har känt mig så hängig o trött senaste dagarna. Men inte idag. 

Sen åt jag frulle, duscha, sminka mig föööör länge men lekte med ögonskuggor osv. Så kul. Fixa håret osv. Allt med solen som strålan in genom fönstren o bra musik. Sen vare typ dags att åka. 

Pubquizen gick mindre bra hehe. Pappa var inte med för han va pp motorcykelmöte. Hade kanske gått bättre om han vart där.. Men kul va fe iaf. O god mat. Jag tycker om att umgås med släkten. Gillar att vi kan driva lite med varandra. 

Nu ligger jag nerbäddad o sovklar. Imorn ska jag jobba 13.30-16.30. Värdelös tid men skönt också. Alltid något, right? På kvällen är det dans. 


Tyckte de här va lite kul för de stämmer ju verkligen. 


Märkte idag att min växt håller på o smita lite. Haha på ett sätt tycker kah de är lite äckligt när man ser såhär för då märks de ju verkligen att de lever. Tänk om den skulle spåra o slingra sig ut o ta över lägenheten typ 😳😂 


Garva inte. Ja jag tog dessa bilder medan jag kissa. Mest för sminkets skull. 


Glömde spara innan jag skrev texten. 

Hahahaha jag o Niklas skoja lite med pappa. Ser pappa framför mig alldeles förvirrad med en telefon som plingar hela tiden 😂 

Over and out. 

Beskriv med emojis

Nuvarande humör: 😴
Civilstånd: 💃🏼🍷
Barn: 0️⃣
Hur många husdjur: 2️⃣ 🐱🐱 ➡️👨‍👩‍👧‍👦🏡
Favorit färg: 💞🌸🐽👛🎀
Favoritmat:🍚🍜🍫☕️
Favoritårstid: 🏊🏻☀️🌺
Hobbyn: 🛋🖼👯💄👸🏼👭👭
Favorithelg: ☃🎅🏼 
Jobb: 👶🏼👶🏼👶🏼
Mest använda emoji: 😊

Utmanar: Alla som vill.