MIN HELG

Älskar att någon kommenterar då och då, ja det är du Nina, puss på dig! 
 
Denna vecka har bestått av lite plugg, övernattning på ringvägen och sjukdom. Mån-onsdag tror jag inte de hände någonting typ så hoppar direkt till torsdag. Då åkte hela familjen upp till Stockholm för att fira pappa som fyllde 55år, vi åt god mat på Lilla Hasselbacken sen gick vi på Phantom of the Opera. Så mäktigt. Otroligt snygga övergångar och kulisser. Och alla sjöng så himla bra. Grät som en tok i slutet, haha.. Alltid jag. På fredagen vaknade jag upp och mådde skit, helt genomförkyld och ont i halsen men lyckades ändå pallra mig iväg till ABBA-museet. Så glad över att jag gjorde det för där var det riktigt roligt. Alla som känner mig vet vilken jävla schlagernörd jag är så då fick jag verkligen passa på o leva ut mina drömmar. Kändes som detta museum var i bra takt med USAs tankar om kulisser och lite roliga simulatorer osv. Riktigt kul och sevärt!
 
I lördags vila jag bara och återhämta mig. Idag har jag vart med Sanne, vi chilla och kolla gamla bilder osv. Och Sanne blev jättebondig hahah. "Paketet hamnar ju nere på Ica". Pass på! 
 
Imorn ska Karro komma hit och vi ska börja skriva på vår uppsats om populärkultur i förskolan sen ska vi hem till Nina på "inflytningsfika". 
 
Random bilder från förra hösten, min lägenhet innan vi tapersera om och annat smått o gott.
 
1
Sanne

Hahaha ja vafan hände, nere på laNThandLN nere på byn. 😂