1 december

Ja nu är julen officiellt här. Så mysigt. Det ultimata vore om det kom lite snö också. Jag tänder ljus ständigt och julmusiken spelas för fullt. Och så äter jag mammas goda saffranskakor o dricker julmust också. Sen sist har jag:
- Vart på Ana Diaz med Niklas. Det var fett!
- Vart på socialdans till casanovas i folkets park. Var så jävla kul. Roligare än o gå på krogen.
- Sovit över på linnäs och bakat pepparkakor med Matilda.
- Vart på Morran o Tobias på bio med Sanne. Inge vidare bra. Blev för mycket av det goda.

Annars rullar väl livet på. Har vart både upp och ner, så som livet brukar kunna vara. Idag var karro här och vi transkribera vår intervju med en specialpedagog som vi gjorde förra veckan. Vi blev klara ganska fort och avsluta med att se julkalendern. Imorn tänkte jag försöka börja skriva på rapporten. Vore skönt o bli klar så fort som möjligt. Nu har vi bara två gånger till som vi ska in till skolan sen äre julledigt. Tyvärr mycket hemmaplugg då. Nu sitter jag och kollar gamla klassikern "Sherdil". Minns ni den? Vid halv sju är det dans.

På lördag är det Awardsnight med buggen o 50 tals tema. Ska bli superkul! Nästa fredag är det Johan Glans och helgen efter det ska familjen på phantom of the opera. Så mycket kul o se fram emot nu. Ska försöka bli bättre på o blogga främst för min egen skull.

Bilder från senaste tiden.