TORSDAG & SNÖ

Hemkommen från dansen för en stund sen. Var lika kul som vanligt! En timme går way to fast. 

På VFUn idag gick det super. Var så kul stt få träffa alla söta barn igen. O min lilla lover som kallar mig för blomman hela dagarna, haha plutt. Imorn är det sista dagen. Om jag inte måste ta igen mina sjukdagar då. På måndag drar skolan igång igen. 

Efter VFUn imorn åker jag o Sanne o letar efter nå fint att ha på sig till helgen då det vankas Valborg! 
MIGRÄN

Ligger med bärbara datorn så tänkte passa på att slänga in ett inlägg.
 
I måndags när jag kom hem från VFUn så totaltdäcka jag. Huvudvärken blev brutal på ena sidan av huduvet och jag grät o mådde illa. Tog en superstor värktablett men ingenting hjälpte. Har aldrig haft sån huvudvärk i hela mitt liv o är ingenting jag önskar min värsta fiende ens. Efter mycket googlingar över vad fan de va som skedde som kom jag fram till att jag tror jag liger av migrän. Och att det var ett riktigt migränanfall jag fick. Hur som heslt så var det hemskt och hela kvällen var helt suddig. Jag låg i "mitt" rum hos mamma o pappa i mörker o bara önskade att det skulle gå över. På tisdagen stannade jag hemma då jag fortfarande var fett skakis och typ snurrig i huvudet. Fick även huvudvärk på kvällen igen så var hemma idag med. Idag har jag mått mycket bättre, så pass bra att jag kunde följa med på pubquizen. Sanne följde också med, vilket var jättekul som vanligt! Gick sådär men är fortfarnade lika kul för de. 
 
 
Imorgon ska jag iag till VFUn igen, hoppas jag pallar med och att huvudet inte kaosar igen. Borde döpa om min blogg till "sjuksofia.blogg.se". 
 
Godnatt!
 
 
2

Kortisuppdate

Har haft en välbehövlig söndag typ. La mig alldeles för sent så sov alldeles för länge men när jag vaknade så har jag ändå hunnit mycket. Jag har skrivit klart VFU rapporten som var prio sen har jag dammsugit (igen) och tvättat (också igen) men jag älskar att ha det rent runt om mig. 

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla den söta filmen flipped. Imorn startar sista VFU veckan. Känns vemodigt. 

Mina fina nya ljuslyktor som är fake versionen av skultunas typ haha. Men 700kr vs 49kr, vad gör man inte liksom? 

Har även tvättar och hängt upp mina nya fina handdukar. 

Där ska jag slänga mig nu. Hade!