MORSDAG

Blev en mysig lördag igår trotts cp vädret. 
Åt god mat hos m&p, samt prata om Usa. Sen åkte jag hem till Jesse och vi kolla en film som hette Ex Machina, som faktiskt var spännande och bra.
 
Idag har jag inte fått mycket gjort.
Om en timme ska jag o äta tacos o fira morsdag. 
 
Haha omg, sitter vid datorn i vardagsrummet och jag tror att ett par på andra sidan gatan/huset har sex.. De är iaf något som guppar väldigt mycket fram o tillbaka, whata hell??
 
 

Lördag

Godmorgon världen. 

Ligger i sängen o lyssnar på regnet. Lite mysigt faktiskt. Jesse sover fof bredvid mig som en ängel. Igår satt jag som klistrad framför datorn mellan 12-18 o skrev klart mitt paper. Wiho! Vet inte om jag blev nöjd egentligen. Men de får väl duga så länge. Får fråga Urban vad han tycker. Efter det kom Matilda hit o vi hade de mys. Vi åt kladdkaka o snacks o skulle kolla jordskott men sluta med att vi babbla o kolla gamla kort från Rhodos. Skönt de med! Haha. 

Ikväll skulle jag kanske gått ut. Men har inte vart nå taggad i veckan då jag har druckit mycket på sistone så skiter i de. Inge kul om de regnar plus att kag har ändå ingen biljett. Om inte någon lyckas övertala mig till att dra ut (vilket känns omöjligt) så blir de nog en lugn hemmakväll med familjen. Äta god lördagsmiddag o inge stress. Mm ja så får de bli. 😊 

Hoppas ni får en mysig helg.