THE SIMS TISDAG

Sitter och lyssnar igenom Sheppards nya album. Hittat två låtar som har potential än så länge.
 
Igår efter jag pluggat klart 2/3 böcker drog jag med Nina o sola. Vi stod i ståsolariumet och jag tycker fortfarande de känns lika läskigt. Haha känns som man ska transporteras iväg när som helst. Men det tar ju så bra. 
 
Efter solning duschade jag sen kollade jag och Jesse the walking dead och sen somna vi i sängen. I ganska god tid iaf, runt 1 var klockan. Bättre än halv 6 iaf, hehe.
 
Vaknade vid 11 imorse och ringde och babbla med Jenny. Nu har jag precis ätit frukost och läst lite mer i sista boken inför seminiariet imorn. Efter seminariet imorn vill jag åka förbi marieberg och kolla efter något att ha på mig till lördag, påskafton, tjoho! Då drar jag och Jenny på förfest hos Fia sen källarn. Ska bli riktigt kul.
 
Nu börjar solen kika fram lite här, underbart. 
 
Men nu ska jag spela the sims, hehe. Imorn släpps ÄNTLIGEN expansionspaketet drömjobb, då ska jag öppna en klädaffär och ett bageri, hehe. Har redan tänkt ut caffets namn, ja, jag vet, så pinig är jag. 
 
 
Sanne erkänn du också hör alla rösterna i huvudet när du läser det här? Haha :-D
 
 
 
2

ÄCKEL VÄDER
Min vy just nu. Hade kunnat döda för ett badkar idag. Förstå vad skönt o tända lite ljus o krypa ner i ett varmt jävla bad o ligga där i o läsa. Åh jag får nästan panik nu o vill köpa ett badkar. Så gärna vill jag bada just nu. 

Har vänt på dygnet totalt kan man säga. Men tvingade mig upp imorse runt 10 så hoppas verkligen jag kan sova ikväll o att de är finare väder imorgon. 

Vart en sväng till bigg in med Jenny. Var meningen att jag skulle köpa en dammsugare jag såg förra veckan för 999kr. Men nu hade de höjt den till 1999kr så då sket jag i de. Fan då. Så typiskt. Hittade iaf äntligen en vit ljusslinga till min balkong som går på solcellsenergi. Sweeeet. 

Jesse jobbar kväll den här veckan så känner mig fett lonely. Jaja. Mysigt att sakna honom också. 

Nu ska jag fortsätts pluggs. Ses. 

Önskar mig. Kom igen kostar bara 799 hehe. 


GRÅ SÖNDAG

Igår kom Jenny hit o vi låg i soffan o kollade true blood tills kvällen. Då körde vi min moster till Köping o plocka upp Sanne. Vi tre kollade Beck och gamla bilder sen hämta vi Anita. 

Efter jag kört hem både Jenny och Sanne låg jag här i soffan o glodde DH till tidigt imorse så när jag väl somna sov jag till halv två typ hehe. Nu på "morgonen" har jag städat o tänt massa ljus för att få lite myskänsla trots de gråa vädret utanför.

Nu har jag precis ätit pasta o nu ska jag duscha o sen dricka kaffe o äta av hallonpajen från igår. 

Imorn äre skola. Kursintroduktion.

Bebisbrolle.