Bilder på pluttenMin bebis. Varför händer detta dig? 😢

1

BROLLE :'(

Alltså usch. Idag har det vart en sån jävla jobbig dag. Förra veckan såg vi ett sår på Brolles tass som såg lite äckligt ut. Han haltade lite och sen dess har det bara blivit värre, såret har börjat varat och blöda så idag bestämde sig mamma för att åka in med honom till veterinären. Vi hade väl hoppats på att det skulle läka av sig självt då våra katter ofta gör illa sig när de är ute på nättterna osv. 
 
Hos veterinären tyckte jag så synd om lilla Brolle. Min bebis. Vill inte utsätta han för sånt där men var ju tvungen att göras. Tyckte han skötte sig strålande när veterinären drog i han o kolla på såret, dock jama han så mycket när han rörde vi såret så plutten var tvungen att sövas då de skulle tvätta rent det. Han tvättade rent det iaf och Brolle fick en pencilinspruta och smärtstillande och en tratt. Det visade sig att han på något sätt, antaligen så har han fastnat i något med tassen och sen dragit så hårt att ena pulpan på klon har gått helt av. Förstod inte riktigt men doktorn snacka om att något var brutet också och att det krävdes operation o antaligen då operera bort ena "tån" eller klon. När vi kom hem ringde mamma arbogas djurklinik och fråga om de hade och kunde operera sådant ingrepp, de skulle titta på Brolles journal och höra av sig, om de kunde ska han få opereras på måndag. Annars blir det antaligen o åka till strömsholm och då blir det tydligen svindyrt.. 
 
Alltså jag klarar inte av tanken på min lilla bebisBrolle ha sååå ont och helt groggy var han. Sov hela tiden och kom inte fram någonstans med tratten runt huvud.. Hoppas verkligen det löser sig o han blir bättre. Fick iaf pencilin o smärtstillande på recept som vi ska fortsätta ge han varje dag. Hoppas han blir piggare då iaf och inte har så ont. Skär verkligen i mitt hjärta.. Ni med djur förstår. 
 
Nu är jag iaf hemma efter en heldag med Brolle. Kunde inte lämna hans sida på hela kvällen, klappa på honom o försökte göra allt för att han ska må så bra som möjligt.. 
 
När jag kom hem fick jag ett ryck o ställde mig o baka två plåtar med ploppkakor till fredag. Imorgon ska jag fortsätta baka och fixa det sista med lekarna (kommer bli så kul!). Sen måste jag även till systemet och ICA en sväng. Äh, jävlar vad jag babblat men lätt o skriva när man sitter vid datorn. Nu ska jag däremot försöka sova. Godnatt på er. 
 
 

LONG TIME AGO

  1. Netflix, viaplay och HBO Nordic. Alla dessa nya filmstreamingstjänster. Jag bara älskar att ligga och glo runt på olika filmer, serier osv. Och det bästa är att man behöver inte ens resa sig för o byta skiva. Allt finns där. Vi har ju tom smarttv så allt finns på tvn, en fjärrkontrol.. Det är så bekvämt och får mig att fundera på hur vi orkade med dvd-filmer innan? Vad fan gjorde man innan och hur palla vi? :'D 
  2. Maria Nilas torrschampo. Klarar mig inte utan det nu för tiden. Du får sån jädra volym och det håller verkligen hela kvällen/dagen. BÄST och såå värt pengarna. Synd att jag tar slut på en flaska på en månad... Mindre kanske till och med.. Hehe. 
  3. Sen måste jag hissa att nya säsongen av Paradise Hotel drar igång den sista Augusti. Perfekt att se fram emot.
  1. Folk som lever genom appar som instagram. Alla dessa hashtags #likeforlikes och allt vad folk skriver. OKEJ. Inge fel med det MEN att sedan när man fått hundra likes då tar man bort alla hashtaggar för att folk inte ska se?? Alltså det är så pinsamt att jag vet inte vad... Jag tycker ärligt synd om människorna som har sånt bekräftelsebehov, de måste ha jättedåligt självförtroende. Nu var det dock längesen jag såg någon göra så med hashtaggar vilket kanske tyder på förbättring, lets pray on that #amen.
  2. Jajaaa.. Det är sååå tråkigt när någon klagar på vädret men va i hela jävla helvetet äre här för SKITSOMMAR? 12 grader kallt ute och spöregn i en vecka i sträck. SERIÖST. Jag orkar inte med tanken på att hösten startat i JULI. Sen ska man stå ut ytterligare ett halvår. Nej jag vill inte, jag hoppar av. Hejdå. 
  3. Dömmande människor. Behöver inte säga så mycket mer. Jag dömmer inte dig då ger du fan i o dömma mig.