Hehe

Hej minns ni mig? Lovar att komma med ett bra inlägg inom snar tid. Men nu ska jag fortsätta umgås med min mamma o dricka kaffe. 


Hej så länge! 

TRÅKLOV

Good evening. 
 
Antar att man kan säga evening redan kl 17? Det känns ju iallafall som det när det är kolsvart utomhus. Åh vad jag längtar tills det blir ljusare ute... Nu känns det som man vaknar, äter frukost och så är det mörkt igen, haha. Så deprimerande. 
 
Idag har jag hitills inte gjort ett skit. Vaknade föööör sent.. Hade inte ställt alarm och tänkte att jag vaknar nog till 10 ungefär. Vaknade runt 13 men kände typ ändå skitsamma, har ändå inget o göra idag. 
Åt frukost, skrev "manus" till min barnbok och nu har jag nytt ätit lunch/middag. 
 
I helgen har jag bott hos mina päron. I lördags hjälpte jag mamma o städa huset sen tog jag bilen till Sanne på kvällen. Vi.. Ja, haha vad fan gör vi egentligen? Vi snackade mest som vanlig. Blir aldrig nå filmtittande när det är vi två, haha... 
 
Igår var jag och mamma ute och gick i hamre. På kvällen åkte jag hem och spela the sims och runt 1 på natten skrev jenny och fråga om jag ville ut o åka en sväng, självklart svarade jag! 
 
Vill bara att dessa dagar fram till julafton ska gå fort nu. Imorn skulle nog jag och jenny hitta på något iaf och på onsdag ska jag följa med mamma till åsby, sen är det ju uppesittarkväll.
 
Jaja, nu vet ni. Inte så kul inlägg men ett inlägg iaf :-) 
 
 

JULLOV

Så kul att ni uppskattar mina feta bildbomber, haha om ni orkar skrolla igenom dom vill säga.
 
Nu har jag nyss skrivit en liten reflektion om en artikel som behandlar frågor om hur vida viktigt det är med musik i förskolan. Det gick fort och är ett lätt ämne att tycka till om, tycker jag ;-) Alla som känner mig vet ju själv hur mycket jag tycker om musik och dans överlag. 
 
Hm, vad kan jag mer berätta? Igår var vi in till skolan och hade rytmik lektion, var så mysigt. Älskar vår lärare i rytmik, så engagerad och glad. Hon hade även gjort lektionen lite julig så det var mysigt att få lite julkänsla. Speciellt eftersom det var den sista lektionen vi hade innan "jullov". Anledningen till " " dessa är för att egentligen så har man inte jullov på universitetet utan vi har fått läxor att göra annars hade vi inte fått ledigt överhuvudtaget, förutom på de röda dagarna då. En "läxa" var just reflektionen som jag nyss skrev och en till vi fått är att vi ska göra en egen barnbok som handlar om rymden på något sätt. Har kommit på en story som den ska handla om men har det svåraste kvar, det vill säga måla bilderna, hehe. Asså jag älskar estetiska ämnen men jag är så fruktansvärt dålig på att måla.. Blir nog mest o klippa o klista för min del, haha!
 
Efter skolan igår kom Sanne hit och vi var så duktiga och laga hemmalagad pizza och hemmagjord kinamat. Vi gick även en sväng på stan och runt i stan på lite bus. Sen kolla vi footloose och loosa de lite själva, haha! Men no jugde på varandra. Hejdo. 
 
Nu tänkte jag sminka mig lite sen gå till bokhandeln och hämta mina juldagen biljetter som underbara Emma fixat åt mig samt köpa något att rita min barnbok i. Puss o kram.
 
Denna ring vill jag ha om någon tänkt fria till mig.