VALBORG

Tjo sistahs from another mistah.
 
Ikväll äre valborg. Eller idag äre väl valborg egentligen. Men våren ska firas in ikväll. Syns vädret suger bara.
 
När jag var liten och firade valborg gick vi alltid till kvarterets egna brasa som vi titta på och jag o Niklas lekte alltid med alla grannbarn och tände eld på pinnar och grejer, minns att det var så jävla kul då. Haha. De senare och äldre åren blev det pinsamt att följa med mamma o pappa dit utan då skulle jag dricka alkohol istället så jag, Sanne, Jossi och Johanna fixade typ 3 öl som vi satt o dela på i mitt rum, smög som fan gjorde vi. Så sjukt kriminella. Sen drog vi till vinbäcken där de hade en stor brasa. 
 
Men ikväll ni mina vänner ska vi första kröka lite här sen bege oss till Amanda sen källarn. Hoppas på en rolig kväll. Jag känner mig glad och taggad. 
 
Bjuder på bilder från min första "kriminella" valborg. Jag hade färgat håret "blondt" men de blev gult, haha. 
 
Här satt jag o åt is. Standard på den tiden.
 
Okej det här är så jävla irriterande men jag hittar inte bilderna? Fan kanske måste göra lite ordning med mina 37 tusen bilder någon dag.. Hehe. 
 
 
 
 

JAG I ALLA LÄGEN

Nyss hemkommen från oppneringen. Det gick väl bra? Tror jag. Finns inte direkt så mycket feedback så hoppas det duger iaf. 
 
Har precis skrivit om det lilla jag fick feedback på så nu kan jag släppa det i helgen o njuta av ledigheten i fyra dagar, woho.
 
Solen skiner och jag är så trött.. Funderar på att sova en stund kanske. Ikväll kommer nog jenny o ser ex on the beach i vanlig ordning. Älskar såna program, drama drama.. 
 
Imorn blire barty.
 
 
Cambilder.
Såhär ser jag ut när jag tar selfies.
 
Såhär ser jag ut när jag visar upp mitt nya fina roseguld halsband. 
 
Såhär ser jag ut när jag gör peacetecknet. 
 
Såhär ser jag ut när jag funderar på något.
 
Såhär ser jag ut när kameran tar när jag inte är beredd. (HAHA)
 
Såhär ser jag ut när jag äter choklad.
 
Och såhär ser jag ut när jag är söt. 
 
 
1

TISDAG OSÅ

Tänkte lite senare idag bjuda på ett nostalgiskt bildregn, vad sägs om det? ;-) 
 
Sitter i mitt nydammsugna vardagsrum och lyssnar på någon "vårtecken" lista på spotify.. 
 
Känner mig täppt i näsan hela tiden.. Äre pollen som spökar tro? Pallar inte i år igen. Har ju aldrig kännt av det förrut o så förra året kom det som en bomb? Jaja.
 
Igår skrev jag iaf klart mitt paper, woho. Älskar mig själv ibland. Är väl inte sådär jättenöjd.. Men ska se om jag får nå bra feedback imorn på opponeringen. Hope so. Kanske skriver om den lite imorn isåfall.