OMG VAD JAG ÄR BÄST.

aaaaannnnnddddd....
DONE.
 
Där blev jag precis klar med mitt paper på ca 1500 ord. Sammanlagt blev det 1616 ord, det får duga. Hoppas tamefan jag inte får kompletera på denna uppgift för då förstår jag fan inte hur de vill att man ska skriva. Just nu känner jag mig bara så jävla nöjd att jag är klar med uppgiften. OMG vad skööööööööönt. 
 
Mitt huvud känns som om det väger 10 kilo mer just nu så nu vill jag bara vila från pluggandet ett stund. Senare ska jag läsa igenom det igen och se om jag hittar nå stavfel eller gramatik fel. Just nu känner jag mig helt ordblind.
 
Snart kommer Jesse hem från jobbet också. Mys. Känner mig helt alone här... Haha.
 
Ni får 3 inredning bilder så länge.
 

AT THE MOMENT BILD + LÅTAR

 
Varsågod. Min första atm bild från nya datorn.
Ja det är sant som ni ser det, Sofia har inte ens borstat håret idag. Herregud katastrof.
 
De här 3 låtarna lyssnar jag på just nu: 
Donkeyboy – Hero
Olivia – Meet Your Mother
Alina Devecerski – Gnista + Gas
 
 
1

ÄNTLIGEN

Okej ni trogna bloggläsare, såhär är läget...
 
Jag har köpt en bärbar dator! (med cam, hih, räkna med atm bilder)
YEY. Jag förstår att lyckan är brutal. Med detta menar jag ju självklart att jag ska försöka börja blogga igen. I och med att det är världens bästa dator i hela världen så tar det typ 2 sek att starta den och den är så snabb och bra på alla sätt. Köpte även the sims 4, hehhehe... Kunde inte hålla mig. Och det är så kul! 
Kanske lite för kul? Borde nämligen plugga just nu.
 
Att bero på plugga, jag vet att jag inte uppdaterat sen i Augusti så kanske lite svårt för vissa att hänga med i svängarna. Just nu pluggar jag nämligen till förskollärare på Örebro universitet. Det går bra än så länge och hitills har det vart ganska slappt faktiskt.. Kommer nog få äta upp att jag sa så senare. Men nollningen har ju också hållt på nu i 3 veckor. Det har fan vart askul! Jag som älskar att klä ut mig och som tur är gillar alla andra arboga brudar som jag pluggar med också det. Nu äre bara finsittningen kvar på lördag. Det ska bli awsome. Vet dock inte vad jag ska ha på mig än.. Blir väl nån rosa klänning som vanligt, hehe. Skulle åka in och leta imorn med några av arboga brudarna. 
 
Just nu sitter jag i vardagsrummet med bärbara dator på matsalsbordet och äter rostade mackor och dricker kaffe. Jag gick upp för kanske en timme sen och det första jag gjorde var att börja dammsuga. Skönt så nu är det gjort.
 
Idag ska jag, MÅSTE jag skriva 1500 ord om första delkursen som vi läst. Koppla det till vad författarna tycker och lägga till lite egna reflektioner.. Hur fan ska man börja liksom? Äsch, det går nog bra bara jag börjar med det. Såååå segt att komma igen bara. Önska mig lycka till.
 
 
Har inga bilder på datorn är så fick bli några från instagram.
Tjulululu.