UPPDATERING OM MITT LIV

Hej bloggen.
Det var år och dar sen? 
 
Har suttit och läst igenom min gamla blogg och gud vad tråkigt det kommer bli när jag vill läsa om den här tiden som är just nu. Bara kolla bilder på instagram är ju inte alls lika roligt. Plus att jag älskar ju faktiskt att skriva. Det som är det tråkiga är jag sitter ju nästan aldrig vid min stationära dator längre, utan endast mobilen. Och därifrån kan jag ju FORTFARANDE inte skriva av någon jävla anledning.
 
Kolla min statistik och det är fortfarande några som går in och vill läsa.. Så detta inlägg är för er sötisar.
Och lite för mig själv för jag vill kunna kolla tillbaka och läsa om hur mitt liv var ;-)
 
Jaja. 
Det som hänt på sista tiden är väl att jag har sagt upp mig från netto. Jag orkar inte förklara varför, men det är ett lågpris företag som utnyttjar sina anstälda till max. Så jag blev trött på det och tog mig i kragen och sa upp mig.
Vissa tycker jag är crazy som säger upp mig från ett fast jobb men jag bryr mig inte ett skit, jag får hellre mindre pengar i månaden och mår BRA istället för att må skit. Så nu ska jag börja jobba på kommun igen som timvikarie. Jag tänkte börja med att endast jobba på dagis och se hur mycket tider jag får, får jag lite expendar jag och tar grundskola också. Vete fan om jag pallar högstadiet igen, haha kanske vi får se. 
Min plan är iaf att börja plugga till förskolelärare i antingen vår på distans eller i höst på örebro universitet.
Det känns så rätt i magen när jag tänker på det.
 
På måndagar nu förtiden undervisar jag i dans i åldrandra 7-9 och 10-12. Det känns riktigt kul, märker själv hur glad jag blir utav det. Jag har tänkt mycket på ett speciellt "steg" som jag har vart rädd för att inte klara längre då jag inte dansat på år. Men så provade jag i måndags och jag kunde fortfarande :-))))) YEY. Så dansen sitter där inne någonstans.
 
Detta var kanske det längsta inlägget jag någonsin har skrivit men nu vet ni min livssituation. 
Kanske börjar blogga mer sen när jag börjar plugga då jag garanterat kommer sitta vid datorn och skriva uppsatser och plugga till tentor och sånt.
 
Puss och kram skumbanan!