KVÄLLSTANKAR OCH GRUBBEL

Wow, jag hade hela 16 läsare när jag uppdaterade sist. Haha, vad ni är goa som fortfarande läser.
Säkert ni som har mig på bloglovin men ändå..
 
Nu sitter jag i nya sängen (tjoho) och plannerar danslektionerna inför imorgon. Jag gillar det lite faktiskt, blir ju lite sugen på att plugga.. Hehe, känns som om jag kommer få äta upp det där senare.
Mina danslektioner blir iallafall awsome, kolla lite på min plannering och jag är redan inne på min 5e lektion, dvs bara hälften kvar! Shit. Tiden går fort när man har roligt.
 
Idag har jag vart på kopparbergsmarknaden med mamma och pappa, det var supermysigt. Köpte lite skit men inget speciellt.
Imorn börjar jag 6, blääää... Snart äre över iaf. Har redan ångest över att gå tillbaka och jobba efter att ha vart sjuk i en vecka. Och plocka spot ska jag göra, det tråkigaste utav allt... Också en anledning till min uppsägning att jag fick ett kukschema, bara för att jag inte kan jobba måndagkväll (då jag har dansen då) så har jag fått nästan alla måndagmornan 6-12, alltså ska jag alltid plocka upp spott efter de som jobbat helg. Nejtack! Hehe, nu ni mina läsare bara: "Spot vadå spot? Ska hon plocka upp deras spott?". Vi kallar veckas annansvaror för spot, så det är inte riktigt saliv jag menar. Hehe. Det som är drygt med det är att man MÅSTE bli klar innan 12 och jag HATAR att jobba under tidspress så no, not ma thing! 
 
Var inte meningen att detta inlägg skulle bli så långt som de nu blev men nu blev de så! HEHE.
 
Puss på er vänner.
 
Nya sängen.
 
Snyggingen själv.
 

LÅTSASBLOGGAR

Nu ska jag låtsas blogga som om jag aldrig gjort något uppehåll.

Har vart hemma från jobbet igår och idag. Har ont i halsen så fort jag sväljer eller typ gapar stort. Men tror det börjar släppa nu för snyter mig hela tiden, så det är ju bra.

I helgen ska jag och mi love åka och köpa en ny säng från ikea, har nästan bestämt mig helt vilken jag vill ha. Sen ska jag måla över den turkosa väggen här inne i sovrummet till vitt. Vitt, vitt vitt.. jag vet, nejmen vill kunna ha förglada lakan, typ blommigt och rött till jul osv. Har tänkt på det ganske länge nu, visste ju att jag skulle tröttna till slut.

Nu väntar jag på att några filmer ska laddas över till ett usb så ska jag och jesse kolla någon film och tända ljus och ha de mys.

Nu ska jag börja tända ljus.

Ciiyaa.

UPPDATERING OM MITT LIV

Hej bloggen.
Det var år och dar sen? 
 
Har suttit och läst igenom min gamla blogg och gud vad tråkigt det kommer bli när jag vill läsa om den här tiden som är just nu. Bara kolla bilder på instagram är ju inte alls lika roligt. Plus att jag älskar ju faktiskt att skriva. Det som är det tråkiga är jag sitter ju nästan aldrig vid min stationära dator längre, utan endast mobilen. Och därifrån kan jag ju FORTFARANDE inte skriva av någon jävla anledning.
 
Kolla min statistik och det är fortfarande några som går in och vill läsa.. Så detta inlägg är för er sötisar.
Och lite för mig själv för jag vill kunna kolla tillbaka och läsa om hur mitt liv var ;-)
 
Jaja. 
Det som hänt på sista tiden är väl att jag har sagt upp mig från netto. Jag orkar inte förklara varför, men det är ett lågpris företag som utnyttjar sina anstälda till max. Så jag blev trött på det och tog mig i kragen och sa upp mig.
Vissa tycker jag är crazy som säger upp mig från ett fast jobb men jag bryr mig inte ett skit, jag får hellre mindre pengar i månaden och mår BRA istället för att må skit. Så nu ska jag börja jobba på kommun igen som timvikarie. Jag tänkte börja med att endast jobba på dagis och se hur mycket tider jag får, får jag lite expendar jag och tar grundskola också. Vete fan om jag pallar högstadiet igen, haha kanske vi får se. 
Min plan är iaf att börja plugga till förskolelärare i antingen vår på distans eller i höst på örebro universitet.
Det känns så rätt i magen när jag tänker på det.
 
På måndagar nu förtiden undervisar jag i dans i åldrandra 7-9 och 10-12. Det känns riktigt kul, märker själv hur glad jag blir utav det. Jag har tänkt mycket på ett speciellt "steg" som jag har vart rädd för att inte klara längre då jag inte dansat på år. Men så provade jag i måndags och jag kunde fortfarande :-))))) YEY. Så dansen sitter där inne någonstans.
 
Detta var kanske det längsta inlägget jag någonsin har skrivit men nu vet ni min livssituation. 
Kanske börjar blogga mer sen när jag börjar plugga då jag garanterat kommer sitta vid datorn och skriva uppsatser och plugga till tentor och sånt.
 
Puss och kram skumbanan!