ITS FRIDAY

 
Hej Matilda! Åh vad kul att följer mig all the way from London, hihi. Idag är det fredag och sol! Jag har hittills gjort pizza, vart o solat och tvättat. Effektivt. Imorn ska jag på ladies night! Ska bli svinkul :-) Nu ska jag duscha sen fixa mina naglar. Pussiiiis.

TRÅKIG BLOGGLISTA

Hur gammal är du? 21 år gammal. Inte någon liten fjortis längre.
 
FjortisSofia.
 
Hur gammal känner du dig? ...som en fjortis. Haha. Nejmen när jag var liten och såg tjejer som var 21 så var de ju fett vuxna. Nästan föräldrar stuk. Och så gammal känner jag mig verkligen inte. Jag kanske känner mig som.. typ.. 18-19 fortfarande.

Vad har du gjort i dag? Snytit mig, handlat och lekt med hundarna.
 
 

Vilken film såg du senast? Hel film? Oj nu måste jag fan tänka.. Kollar nästa jämt på serier nu för tiden.. Men va fan, jag kommer inte ihåg! Någon innan vi åkte till Grekland. Tror det var familjetrippen. Den var ganska rolig.
 
Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? Just nu vill jag ha vinter, eller jul kanske jag ska säga. Men annars så är sommaren bäst. Helt klart. Man mår så bra då.

Är du besatt av någonting? Nässpray, läppsyl och Jesse. *tihiiiii*

Beskriv platsen du befinner dig på just nu? I mitt sovrum i lägenheten.
 
I stolen till höger sitter jag nu.
 
Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig? Ni vet ju redan allt ju... men öhhh, typ att jag har vart på hästläger när jag var liten, hade en riktig hästperiod. Jag kommer ihåg för de var så pinsamt när vi skulle rensa hovarna och jag visste ju inte hur man gjorde. Då sa ledaren: "men vilken ridskola går du på om du inte fått lärt dig det?" Och jag svarade att jag gick ju inte på någon... Haha. Då skämdes jag. Jag orka ju aldrig lära mig att rida, jag ville bara rida för de var kul och hästarna var söta typ. Sen kanske några av er inte vet att i flera år var jag helt beroende av att äta is. Japp, ni läste rätt: Is. Fråga mig inte varför. Och en sista grej är kanske att ibland när jag har en sån jävla fancrush i någon kändis så kan jag börja gråta när jag tänker på att jag ALDRIG kommer få träffa honom, kyssa honom, krama honom... Haha. Geekvarning på mig.
 
Typ som jag har i dessa underbaringar:
 
När vaknade du i dag? Först vakande jag halv 4 inatt för Jesse snarka som en jävla gris! Sen vaknade jag runt 11.
 
 
Vilken är din favorithögtid? Julen, lätt! Så jävla mysig.
 
 

Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara? Det beror ju helt på vad jag är sugen på? Vissa dagar vill jag ju festa, vissa bara chilla. Så den kan jag inte svara på.
 
 
Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Aldrig vill återvända till? Oj. Typ en äkta koskit camping som vi bodde en natt på i Tyskland. Det stank verkligen kobajs där.

Vilka världsdelar har du varit i? Europa, USA.

Vilka yrken har du provat på? Danslärare, timvikarie, kassabiträde, 1assistent, cafebiträde, serivtös, inventerare typ. 
 
 
Vad sa du senast? "Öj Jesse vilken var den sista filmen jag såg?"

Vilket var ditt bästa ämne i skolan? På högstadiet var duktig på svenska och på gymnasiet var det lätt dans.
 
Vad köpte du senast? Massa mat.

Hur många gånger har du flyttat? 3 typ.
 
Min första lilla rosa etta. Som jag sen flyttade ifrån då jag hade en gubbe på andra sidan vägen som visade snoppen i fönstret för mig varje kväll. Usch.
 
Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Då var jag 11 och hade det jobbigt i skolan.

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Mamma hade sparat en efterrätt som hon hade gjort i helgen åt mig som jag fick igår. Sen hade hon satt i ett tomtebloss för hon vet att jag gillar de :-D

Vad heter du i andra namn? Helena. Efter mamma.

Har du några husdjur? Ja. 2 katter. Brolle och Bästis. Enligt vissa är de inte mina längre då jag inte bor hemma längre, men dom kommer alltid att vara mina små älsklingar.
 
 
Vill du gifta dig? Med rätt man så absolut!

Var växte dina föräldrar upp? Pappa i godby och mamma i stan i Arboga.
 
 
Vilka är dina största svagheter? Min lathet tror jag. 
 
 

 
 
1

ONSDAG

Helvete vad dåliga ni är på att kommentera. Jag har ju ingen aning om vilka det är som läser så lämna en söt liten kommentar. De är så kul att läsa.
 
Nu har jag smittat Jesse också så han stanna hemma från jobbet idag. Lika ont i halsen som jag hade och sen snorig.
 
Har precis vart och storhandlat på ica så nu har vi mat hemma iaf. Skönt. 
 
Nu ska jag lira the sims. 
Hehe. Vill bli frisk nu så jag kan börja jobba igen. Kommer få sån ångest när jag får så lite i lön :-(
 
At the moment bilder:
Sjuka jag.....