SÖNDAGSMYSÄr hemma hos mina föräldrar så tänkte passa på att uppdatera lite.
 
Idag har det vart en typisk söndag.. Mjukiskläder och myst hela dagen. Kom hit vid tre och åt lasagne, sen cyklade jag och mamma till ica och köpte lite mat. Efter det Har jag bara druckit chailatte och surfat runt lite.
 
Nu börjar snart xfactor som jag ska se på och äta varma mackor.
 
I veckan som kommer jobbar jag 6 dagar.. Shit. Är tom dubbelbokad på tisdag så där blire jobb från 8-20 hehe, sweet. Kommer va ganska dö nästa vecka. Men de äre värt sen när lönen kommer. Ska bli så kul att få min riktiga första lön, köpa massa fint till lägenheten och kläder!! Är i seriöst behov utav vardagskläder!
 
Nu ska jag spela lite the sims, hehe. Men först vill jag göra en hiss o diss lista.
 
Lite random bilder.
 

Världens bästa prinsessfilm.
 

Hello thereeee..
 

Min snygga Luis!
 

Jag när lönen kommer. Hehe.
 
Hinner inte hiss o diss listan, kommer en annan dag.

INTRODUKTION PÅ DAGIS

Haha fick en kommentar iaf, tack Emmie! Så detta inlägget skrivet jag only for u. <3 hehe
 
Sitter och dricker loka och äter kexchoklad, kom precis hem från dagiset (oj ursäkta), förskolan myran där jag vart på introduktion hela dagen. Det gick som galant. Jag älskar barn sååååå jäääävla mycket. Skulle typ kunna jobba där gratis, haha. Det är ju bara kul o leka med alla? De verkade också väldigt nöjda iaf så där kommer jag säkert vicka mer.
 
Nu ska jag spela the sims och sen kommer mamma hem o gör mat, sov hos m&p inatt, det var mysigt. Gillar o ha två ställen att bo på. Haha. Men sen ska jag iaf hem till min kille och sova med han, hih.
 
Imorn ska jag vara vikarie på sture igen och ha bildlektioner, haha. Jag vet, matte o bild?! SÅ inte mina starka sidor. Äsch, förhoppningsvis ska ju inte jag måla något iaf.
 
1

yeye

provar en ny webbläsare från mobilen o ser om den funkar.