kanske mitt sista inlägg?

 
Det suger, SUGER, verkligen att skriva det här men det känns som om min bloggperiod är över? Instagram har tagit över och eftersom jag inte kan blogga från min mobil så pallar jag inte starta upp datorn bara för att skriva här.
 
Men. Jag vill ändå inte tro att det är över. Jag älskar ju att skriva i min blogg, när jag väl har tid och lust finns det inget bättre än att skriva av sig. Vi får se om vi flyttar över min stationära dator till lägenheten och jag börjar blogga mer då? Jag tänker iaf hoppas på det.
 
Jag kommer aldrig någonsin ta bort min blogg iaf. Den kommer leva vidare här med mitt förflutna så länge som det går.
 
Kanske inte är någon ide att jag ska skriva att jag ska försöka bättra mig iomed att jag känner mig själv och vet att det inte kommer hända. OM vi inte flyttar datorn då...
 
Annars då? Hur ser mitt liv ut?
Bor i en 2a på kapellgatan med mitt livs kärlek, har ett jobb på netto som jag stortrivs med.
Det känns liksom som att detta är början på slutet, om ni förstår? Jag börjar liksom hitta hem.
 
Vi får väl se om jag hittar suget igen. (Jag tror det, så deppa inte för mycket ;-) )
Ni får kika in då & då så ni har koll.
 
Puss på er underbaringar!
 
Egotek på the ond and only me.
Nu äre fika så nu hinner jag inte fler.
 
 
1

DAGISLÄRARE

Tydligen gick det att skriva från mobilen men itne lägga in bilder.. så jälva drygt!!
 
Aja, iaf nu är jag hemma hos m&p o uppdaterar lite. Har vart på dagis idag, myran, supersöta små barn! Skulle verkligen kunna tänka mig att jobba med det, att plugga till föreskolelärare alltså. Vem vet? Vi får se hur det blir.
 
Skulle egentligen börjat halv 3 imorn men Berit ringde i panik o frågade om jag kunde vara på ett dagis innan på förmiddagen också, jag sa ja så imorn börjar jag vid 9. En liten sovmorgon iaf ;-) Cashflow. Haha. Jag skämtar, lova mig själv att jag aldrig skulle börja skriva sånt när jag väl fick jobb.. Är ganska irriterande när man sitter hemma o är arbetslös. Så nej, inget jävla cashflow, utan bara YEY va kul :-)
 
Är så otroligt förkyld, snyter mig hela tiden, svindrygt.. men hellre de än typ urinvägsinfektion iaf.
 
Ja, ni förstår nog att jag inte har för mycket mer att berätta. Ni får hade bra, stay real.
 

nått sånt

Har äntligen kommit på ett sätt att skriva från mobilen, jag tycker så synd om min blogg som är så gles.. Ja, vad händer då? Jobbar på netto o ibland på kommun. Hände en riktigt läskig sak på netto i söndags, så nu uppskattar jag alla snälla kunder så mycket mer. Vilka idioter de finns!! Nu kollar jag tog story efter en dag i kassan, har lite ont i halsen också, synd om mig!