HEMGÅNG

Idag har jag sagt upp lägenheten.

Hemflytt den sista maj. Skönt.

Idag åker jag och Amanda tillbaka till våra hemstäder. Tar buss härifrån vid 3.
Så måste packa nu.

Tjoho.

På lördag kanske det blir blogg-awards i örebro, de vore kul.


28 FEB

Idag fyller min älskling år!
Det ska firas med fläskfile, bakpotatis och tårta när han kommer hem från jobbet, har även en present som ligger och väntar på han :-D

Har ont i hela kroppen efter boda borg idag men fan så kul det var! Haha jag är fan ett barn fortfarande.

Nu ska jag börja med tårtan, tudels!

MYSIG HELG

Har haft världens mysigaste helg.

Igår, lördag, klev jag upp tidigt på morgonen för att ta bussen till huvudstaden med mamma och moster, vi shoppade, åt på vapiano (shit vilken kändisbloggare jag är) och såg musikalen Dirty Dancing och alltså OOOOOOOMMMMMGGGGG vad bra den var!
Slår grease, slår sound of music, slår romeo och julia, den här var fanimej den bästa musikalen jag sätt. Satt och var svinglad hela bussresan hem. Skulle dragit till Madde på fest när jag kom hem, men jag var så jävla trött att jag gick och la mig vid 11 istället, haha tidigaste jag somnat på en lördag typ.

Idag vaknades man upp av solsken och fågelkvitter, helt underbart väder ute så vi grillade korv på baksidan och efter det bakade jag och mamma bullar som jag har tagit med mig till Kristinehamn. Vi åkte hit runt 6 och nu har vi handlat och plockat undan lite. Väntar på BB som börjar snart.

Nu ska jag vara här tills på onsdag då jag åker hem igen, Jesse jobbar ju men han fyller år på tisdag så då ska jag vara här med han och göra tårta och grejer.

Nu ska jag hålla käften :-)

PUSS PÅ ER.


Haha mysigt. Hittade en djupfryst död mus på altanen.