arboga

Är i arboga, yey.. har världens bäsra föräldrar som hämtade mig idag, stannar till tisdag.

Har jag blivit vuxen?

Sitter och tänker lite och jag super fan aldrig längre. Jag finner inget nöje i det. Det händer ju ändå alltid samma saker? Man sitter och klunkar i sig på någon förfest, drar till krogen, springer runt, går hem och lägger sig, vaknar upp nästa dag och mår skit. Är det verkligen värt det?

Jag är mycket hellre hemma med familjen och kollar på en spännande film eller är med älskling på bio tex. Slösar inte lite mycket pengar och man mår alltid bra dagen efter. Jag kan inte ens komma ihåg när jag senast söp två dagar i rad. Har jag blivit vuxen eller vad har hänt?

Visst ibland tycker jag det är jätteroligt att gå ut och dansa, men de gånger som har vart roligast har jag faktiskt vart nykter. Karnevalen 2 år sen, Frida kommer du ihåg? Eller krogen i somras, jätte nyktra och dygnkul!

Handlar inte bara om att jag inte vill gå ut och supa mig redlös längre, utan att jag är trött. Hela tiden. När jag kommer hem från skolan runt 4-5 så är det bara att laga mat sen orkar jag inte ta mig upp ur soffan. Hela kroppen och huvudet skriker hur trött jag är. När jag var mindre orkade jag göra flera saker varje dag.

Jag får hoppas jag blir lite piggare när solen börjar komma fram.

Skolan fungerar lite bättre nu. Har så jävla kul med the Dorateens, hehe fråga inte. Det är synd att man ska hitta de man tycker om mest en månad innan man ska sluta.

Funderar också på hur det kommer bli att flytta hem igen. Det känns som om det var evigheter sen jag verkligen bodde i arboga. Okej, bodde där när jag pluggade i örebro, men då kändes det som om jag var mer i örebro än arboga. Att börja träffa gamla kompisar från arboga igen, tänk att man kan längta hem till den där sk. "skithålan" så mycket.

Filosofi Sofia idag. Ber om ursäkt för det sjukt tråkiga inlägget. Men var tvungen att få ur mig lite saker. Lite snälla kommentarer vore ju inte helt fel. Som peppar mig att stå ut och att det ska bli kul att jag flyttar hem igen, kanske. Hehe. De vore gölligt.


Massa arboga-vänner. Saknar er jättemycket.


Puss på alla er.

Over and out.

/
En hemmakär tjej.

7

KISSAR

Nu är det fan inte länge kvar tills jag går ut den här jävla skolan alltså.

Långhelg i helgen med valborg och sånt.

Sen långhelgen när kristihimmelsfärd kommer. Sen är det ju bara en vecka kvar.

Åh.
Det ska bli så jävla skönt att flytta hem.
Att bara kunna ha kompisar över en stund, att kunna åka till familjen på söndagsmiddag, att hälsa på kompisar, att man inte alltid behöver planera för att stanna i flera dagar. Utan bara göra vad man vill för studen. Åka och hälsa på kissarna när jag saknar dom osv.


MINA UNDERBARINGAR!!