spåkulanKunde inte ha sagt det bättre själv.

I'm nobodys wife.

vad händer, kmr jag dö nu?

Det är lördag.

Klockan är halv två.

Jag är hemma.

Vad händer?

Kände faktiskt för en hemmakväll idag, mådde hyfsat bra imorse sen gick jag och la mig på dagen och när jag vaknade mådde jag sämst, kanske var full när jag vaknade? Bestämde mig iaf för att kolla melodifestivalen med m&p istället för att dra ut och röja.

Sara Varga – Born To Fly

Här får ni en mysig låt att mysa till på en lördagskväll som denna.

strömpis/hus utan el? i go for the house

Skulle ha blivit strömpis igår men det blev inte riktigt enligt planerna, visst vi stod utanför men kom aldrig in för precis när vi kom så slutade de att släppa in folk, så jävla surt. Men jag drog på efterfest istället i ett hus typ 3 mil utanför örebro, och det var inte det värsta, utan huset hade ingen el så det var SVINkallt. Men lyckades till slut ta mig tillbaka in till örebro och satt på resecentrum i en timme och väntade på bästa mamma som kom och hämtade mig kl 7 på morgonen, hehe nice.

Rätt kul kväll ändå, var ju rätt spännande med det där huset för det var lite småläskigt så det var mys ;-)

Idag ska jag på källarn, men ska försöka förbli hyfsat nykter under hela kvällen, orkar inte verkligen inte bli full idag igen, men har ändå lust att dra ut så. Nu försöker jag få tag på Lisa som verkar ha dött eller något, hoppas verkligen hon har alla mina saker.

Tjing!

Såhär snygg var jag igår. Sminkningen gjorde självklart Lisa.