lördag

lördagmorgon.. eller oj, nästan.. haha halv fem står klockan på!

idag drömde jag en asbra dröm, drömde om en kille på skolan som ja blev tillsammns med och vi hade bästa sexet, jag lovar.. de va awsome! sen mitt i allt väcker mamma mig, skapligt surt..
men ja somna om och fortsatte drömma samma dröm, underbart! 
så efter ja vakna har ja suttit o dreglat efter han i skolkatalogen, haha.

sen drog jag, mamma och jessica och sola. skönt, de behövdes.
nu ska jag göra en hårinpackning och sen tacos och melodifestivalen... tror jag, om inget annat händer?
men vissa människor är ju för mycket så ve tinte om ja pallar ändå.

imorn äre bugg, wiho sen kanske jag lägger i mer ljusa slingor om mitt hår orkar de.

ha en bra kväll :) !

1. heta guss på karrofest
2. vit brud, hehe


alltså cry cry

VOLBEATBILJETTERNA ÄR SLUTSÅLDA........ jag gråter fan..
dom ärså jävla BÄÄÄÄST!!! ja blir helt insane :DDD
men de kommer fler konserer hoppas ja, heheh

karrofest igår.. har tyvärr inte fått några bilder därifrån ännu.. men ja o matilda va som sagt flickor som nyss börjat skolan och emelie va våran sexiga lärare.. amanda va clown (passar henne) och Isabelle sjuksköterksa med botox o sånt =))
ja hade en great time.. hehe tror ja.. men jorå..träningsverk i vaderna idag ba efter allt dansande..
snälla mamma som gav mig ledigt från praoen idag :) behövdes verkligen!
så först vänta ja i en o en halvtimme på station på mitt tåg (otroligt dåligt tajming), åkte hem sov o umgicks med min bror.. som förövrigt är bra! :)

nu sitter jag och är proppmätt efter nyss ätit pizza med mamma, jessica o bror.. pappa är i sydafrika igen.. han kommer nog hem om en vecka ungefär. saknar :((

nu har matilda åkt tillbaka till norge, är alltid lika kul att träffa henne.. hon är verkligen en av mina närmaste kompisar :)!

nu äre snart mars och breaking dawn kommer på svenska, cant wait :'D
ikväll blir de lugnt med mammamys, så ska de låta och så (:

ha en bra helg! :)

1. jeansjacka! <3333
2. haha jens o isabelle i kostymfrådet
3. sötipöti


2

@ saab aerotech

yes, vi har prao i två, eller tre dagar.. men jag ska bara vara här hos mamma i två dagar. eftersom det är karrofest imorn
och de får vi ju inte missa, så jag sover i örebro.. huh, orkar inte åka hem tidigt dagen efter så då ska ja va med emelie o hennes morsa på en skola, sköj. hehe jag jobbar ju inte direkt här men stackars mamma som bara svarar i tfn och jobbar hela tiden.. huh, men jag har faktiskt vart duktig och skrivit min samhällsuppsats om människosyn och skickat in, grymt skönt. Imorn ska jag börja på rapporten om hur de är här, hehe. Vi ska gå runt och kolla på mijörisker.. inte allt för kul, men hellre de än vanlig skola iaf. huh, eller kanske inte.. gillar karro så jävla mycket. haha de händer alltid något, man hinner rkt aldrig tröttna.

Imorn på karrofesten ska matilda med eftersom hon är i sverige, så jävla gött!! vi ska va skolflickor, ni vet rutig kjol, knästrumpor, svart slips som hänger lite löst och två toffsar på huvudet. hehe de blir nog hott.

hejs svejjs :D:D