bekvämlighet?

Jag känner mig inge glad längre. Va längesen nu som jag bara log utan att ha en anledning. Jag pratade med min vän Jesper Kumlin förut om sånt, han uttryckte sig såhär "ja har liksom hittat en bekvämlighet med att vara deppig". Jag har funderart på de och jag tror de mest är för att man skriver bättre sånger osånt när man är smådeppig. Okej, visst vill alla människor vara lyckliga. Men kanske lika bra att försöka hitta någon slags bekämlighet?
Ingenting händer i mitt liv, känns de som. Såhär satt ja för exakt ett år sen också och kände, allt går bara runt. Vet inte vad jag ska göra. "du är trött" säger vissa. "du är hungirg" säger andra, att de är därför ja tjurar men jag åt nyss så hungrig är ja inte iaf. Lite trött kanske men inte överdrivet.

Som ni kanske förstår så hände de inge idag heller. Ses!

Usch vilken tråkig blogg jag har fått..

1

fest a la bex

Har inte hållt er uppdaterade om mitt liv alls. Men som sagt så händer de inte allt för mycket så.
Igårkväll blev de (som ni säkert redan vet) fest ute hos Rebecca. Trevlig kväll.

Ida har bara mest bara umgåtts med mamma. Hon är verkligen världens bästa. Vet att jag tjatar om de, men ni förstår inte hur lyckligt lottad jag är.

Nu ska jag hopp i säng och sova min skönhetssömn för att orka med ännu en skolvecka. Har tappat allt sug på skolan. Så sjukt skoltrött. Va fan ska ja göra? Byta linje? Hoppa av? Orkar inte, orkar bara inte.

Nu tycker jag allt att amor eller va fan han heter får ta och skjuta lite kärlekspilar på mig.

Natti.


i know you're out there somewhere..

hey alla söta vänner

Mina vänner är verklien BÄST. Ställer upp i vått och torrt. Så länge jag har mina vänner så behöver jag ingen kille. Fast jag skulle ju inte klaga heller...

Har tänkt på en grej, satt nyss och kolla igenom x antal sex and the city avsnitt och fatta vad dom detjar, knullar runt och allt. Om jag skulle göra de, då skulle jag plötsligt vara tjejen med horryktet. Ska de verkligen behöva vara så? Bara för att vi letar efter mr right så blir vi players?
Äh jag tänker skita i vad alla säger och fortsätta leta efter killen som ringer mig bara för att säga godnatt och möter mig på station efter skolan. Jag vet att han finns där ute någonstans, han är bara med fel tjejer just nu. Ett tag trodde jag att ja hittat han, men skenet kan bedra. Usch, blåst va jag och idiot va han.

Finns en kille som alltid ställer upp för mig iaf. Världens bästa :-)